Olet täällä

Ajankohtaista

7.3.2019 - 9:58
Verkostoveden käyttöohjeet siis säilyvät ennallaan toistaiseksi: 1. Kun verkostovettä käytetään on juomavesi syytä edelleen keittää 5-10 min, koska veden laatu varmistetaan korjausten jälkeen kokeiden avulla. 2. Vesi voi vielä joissakin kulutuspisteissä olla sameaa, joten jos sameutta esiintyy on vettä syytä juoksuttaa kunnes mahdollinen sameus häviää.
6.3.2019 - 15:03
Aikaisempi maanantaina korjattu vauriokohta alkoi vuotamaan tänä aamuna. Korjaustyö käynnissä ja veden toimitus vielä keskeytettynä. Liitoskappale on nyt asennettu. Korjaustyön etenemisestä ja verkoston käyttöönotosta tiedotetaan. Seuraava tiedote klo 17.00. Verkostoveden käyttöohjeet säilyvät ennallaan toistaiseksi: 1. Vesi voi vielä joissakin kulutuspisteissä olla sameaa joten jos sameutta esiintyy on syytä juoksettaa vettä kunnes mahdollinen sameus häviää. 2. Kun verkostovettä käytetään on juomavesi syytä edelleen keittää 5-10 min, koska veden laatu varmistetaan korjausten jälkeen kokeiden avulla. Keskeytyksen ajaksi on veden saantia varten avattu vedennoutopisteet Taivalvaaran vedenottamolle ja paloasemalle.
5.3.2019 - 10:09
Jatko-ohjeistus verkostoveden käyttöön 1. Vesi voi vielä joissakin kulutuspisteissä olla sameaa koska verkostopaineet kävivät eilen alhaalla, joten jos sameutta esiintyy on syytä juoksettaa vettä kunnes mahdollinen sameus häviää. 2. Kun verkostovettä käytetään on juomavesi syytä keittää 5-10 min, koska vauriokohta on ollut yhteydessä maa-aineksiin ja veden laatu varmistetaan kokeiden avulla.
4.3.2019 - 16:09
Maanantaina 4.3.klo 4.30 havaittiin ylävesisäiliön voimakas pinnan lasku. Päävesijohto todettiin vaurioituneeksi. Vedenjakelu keskeytettiin koko taajamassa. Veden noutopaikat on järjestetty Taivalvaaran vedenottamolle ja paloasemalle, joissa kohteissa jakelu edelleen jatkuu seuraavasti: Molemmissa kohteissa klo 22.00 saakka ja sen jälkeen vain paloasemalla. Jakeluvettä täydennetään tankkiautolla, joten jatkossa ko. kohteista haettu juomavesi tulee keittää 5-10 min molempien jakelupisteiden osalta. Korjaustyöt on menossa vauriokohteessa. Vaurioituneen putken liitoskappale on asennettu ja verkostoa huuhdeltu. Verkostopaine on nousussa ja veden käyttöönottoon annamme seuraavat ohjeet: 1. Vesi voi olla alkuun sameaa kun verkostopaineet ovat käyneet alhaalla joten alkuun on syytä juoksettaa vettä kunnes mahdollinen sameus häviää. 2. Kun verkostovettä otetaan käyttöön on juomavesi syytä keittää 5-10 min, koska vauriokohta on ollut yhteydessä maa-aineksiin. Annamme huomenna lisäohjeita mihin saakka keittokehoitus jatkuu.
4.3.2019 - 15:12
Maanantaina 4.3.klo 4.30 havaittu vesilaitoksella ylävesisäiliön voimakas pinnan lasku. Päävesijohto vaurioitunut. Vedenjakelu keskeytetty koko taajamassa. Veden noutopaikat on järjestetty Taivalvaaran vedenottamolle ja paloasemalle,joissa kohteissa jakelu edelleen jatkuu. Seuraavassa tiedotteessa (klo17.00) kuvataan tarkemmin vedenjakelun ilta-aikataulua. Korjaustyöt on menossa vauriokohteessa. Vaurioitunut putki on nyt esillä ja liitoskappaleen asentaminen käynnistymässä. Seuraavassa tiedotteessa pyritään täsmentämään korjaustilannetta/-aikataulua. Tässä vaiheessa ilmoitetaan laitoksen veden käyttäjille, että kun paine aikanaan palaa verkostoihin niin ruokavesi on syytä keittää, koska vauriokohta on ollut yhteydessä maa-aineksiin. Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran klo 17.00

Sivut