Olet täällä

Ajankohtaista

20.5.2019 - 7:50
Tervetuloa yrittäjäiltaan, joka toteutetaan yhteistyössä Taivalkosken kunnan ja SoteNoste- hankkeen kanssa. Tilaisuudessa tarjotaan ajankohtaista tietoa yrittäjyyteen liittyvistä asioita. Lisäksi kerrotaan syksyn 2019 ja kevään 2020 mahdollisuudesta saada tietoa, toivoa ja tukea yrittäjyyteen.
7.3.2019 - 9:58
Verkostoveden käyttöohjeet siis säilyvät ennallaan toistaiseksi: 1. Kun verkostovettä käytetään on juomavesi syytä edelleen keittää 5-10 min, koska veden laatu varmistetaan korjausten jälkeen kokeiden avulla. 2. Vesi voi vielä joissakin kulutuspisteissä olla sameaa, joten jos sameutta esiintyy on vettä syytä juoksuttaa kunnes mahdollinen sameus häviää.
6.3.2019 - 15:03
Aikaisempi maanantaina korjattu vauriokohta alkoi vuotamaan tänä aamuna. Korjaustyö käynnissä ja veden toimitus vielä keskeytettynä. Liitoskappale on nyt asennettu. Korjaustyön etenemisestä ja verkoston käyttöönotosta tiedotetaan. Seuraava tiedote klo 17.00. Verkostoveden käyttöohjeet säilyvät ennallaan toistaiseksi: 1. Vesi voi vielä joissakin kulutuspisteissä olla sameaa joten jos sameutta esiintyy on syytä juoksettaa vettä kunnes mahdollinen sameus häviää. 2. Kun verkostovettä käytetään on juomavesi syytä edelleen keittää 5-10 min, koska veden laatu varmistetaan korjausten jälkeen kokeiden avulla. Keskeytyksen ajaksi on veden saantia varten avattu vedennoutopisteet Taivalvaaran vedenottamolle ja paloasemalle.
5.3.2019 - 10:09
Jatko-ohjeistus verkostoveden käyttöön 1. Vesi voi vielä joissakin kulutuspisteissä olla sameaa koska verkostopaineet kävivät eilen alhaalla, joten jos sameutta esiintyy on syytä juoksettaa vettä kunnes mahdollinen sameus häviää. 2. Kun verkostovettä käytetään on juomavesi syytä keittää 5-10 min, koska vauriokohta on ollut yhteydessä maa-aineksiin ja veden laatu varmistetaan kokeiden avulla.

Sivut