Olet täällä

Frisbeegolfpuisto

Frisbeegolfpuisto
Taivalvaaran frisbeegolfpuisto pitää sisällään kaksi 18-väyläistä rataa. Eli yhteensä pelattavaa riittää hulppeat 36 väylää! Molemmat radat ovat Taivalvaaran Hiihtokeskuksessa ja sijaitsevat lähekkäin. Alueelta löytyy paljon parkkipaikkoja, treenikori ja pituusheittoväylä.

Taivalvaara DGP

18-väyläinen, edistyneille harrastajille ja kilpapelaajille sopiva rata, kiertää hiihtokeskuksen laskettelurinteillä ja kuivilla metsäkankailla. Rata on saanut runsaasti kiitosta aina ammattilaisia myöten. Radalla on paljon korkeuseroja ja koko radan pelaamiseen kuluu aikaa n. 2 tuntia. Radan par (ihannetulos) on 58 heittoa ja väylien yhteenlaskettu pituus 1934 m. Pro 18 rata on käytössä toukokuun puolivälistä lokakuun loppuun (riippuen lumitilanteesta).

Ratakartan ja suorituskortin sivun lopussa.

Kylmäperä DGP

Uusi 18-väyläinen rata sopii hyvin aloittelijoille, mutta tarjoaa myös edistyneemmille pelaajille haastavia pelitilanteita. Tällä radalla korkeuserot ovat kohtuullisen pieniä. Radan par (ihannetulos) on 57 heittoa ja väylien yhteenlaskettu pituus 1902 m. Väylät 1-6 muodostavan perheradan, jonka par on 18 ja väylien yhteismitta 553 m. 

Radan nimi tulee Kylmäperän lähteiköstä joka sijaitsee aivan radan vieressä. Lähteikkö on veden tuotoltaan toiseksi suurin Suomessa. 

Ratakartta ja suorituskortti sivun lopussa.

Sijainti

Lisätietoja antaa