Olet täällä

Asumispalvelut

Ikäihmisille on tarjolla erilaisia asumispalveluja silloin, kun he tarvitsevat tukea ja palveluja asumisensa järjestämiseen. 

asumispalvelut.jpg

Taivalkosken kunta tarjoaa asumispalveluita erilaisiin tarpeisiin. Keskustassa sijaitsee asumispalveluyksikkö Kataja, joka on tuetun ja tehostetun hoidon yksikkö sekä Pihlaja, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua.

Asumisyksikköön siirrytään kotoa silloin, kun runsaatkaan tukipalvelut eivät enää riitä kotona selviytymiseen. Hoidosta sovitaan aina asiakkaan, hänen omaistensa ja hoitohenkilökunnan kanssa yhdessä. 

Tulostettava palveluasuntohakemuskaavake

KATAJA

Kataja tarjoaa viihtyisän ja turvallisen kodin ikäihmiselle. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas voi sisustaa omilla tärkeillä ja tutuilla tavaroillaan. Kodin yleistiloissa harrastetaan, vietetään juhlia ja seurustellaan. Sauna lämpiää kuusi kertaa viikossa.

Kataja kuuluu kotihoitoon, jossa on tuettua ja tehostettua ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Katajan alakerta ja yläkerran toinen puoli on  kevyttä tuettua asumista tarvitseville ikäihmisille. Yläkerran ikäpirtin puoleinen  on tehostettua hoivaa tarvitseville ikäihmisille. 

Yhteystiedot hoitajat:

Tuettu asuminen p. 040 507 2297 tai 040 728 5184

Tehostettu asuminen, ikäpirtin puoleinen p. 040 592 5751

Kataja tarjoaa monipuolista hoivaa ja tukea erillaisissa elämäntilanteissa.

Kataja on kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluyksikkö. 

Katajassa on Ikäpirtti, mikä on päivätoiminnan keskus. Ikäpirtissä pidettä erilaisia viriketapahtua pitkin viikko. Voit halutessasi myös osallistua Katajan toimintaan ja  järjestämällä toimintaa; soittamalla virikeohjaajalle p. 040 575 5473

Voit seurata elämää Katajassa sekä saada tietoa tapahtumista myös facebookista! Liity ryhmään: ”Hyvää elämää Katajassa”.

http://www.facebook.com/groups/1562924330694610

Käynti-/postiosoite: Lammentie 4, 93400 Taivalkoski

PALVELUKOTI PIHLAJA

Palvelukoti Pihlaja tarjoaa tehostettua asumispalvelua, jossa hoitaja on aina paikalla. Pihlaja on kaunis ja kodinomainen asumisyksikkö, jossa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa. Asukkaan hyvinvointia ja arjesta selviytymistä tuetaan aina yksilöllisesti. 

Yhteystiedot:

Hoitajat yläkerta: p. 040 860 9039

Hoitajat alakerta: p. 040 143 7189

Käynti-/postiosoite: Lammentie 1, 93400 Taivalkoski

Omavalvontasuunnitelma

Palvelusta vastaa

Liittyvät palvelut

Taivalkosken kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa henkilökohtaiseen hoivaan sekä sairaanhoitoon liittyvää palvelua.