Olet täällä

Asumispalvelut

Ikäihmisille on tarjolla erilaisia asumispalveluja silloin, kun he tarvitsevat tukea ja palveluja asumisensa järjestämiseen. 

asumispalvelut.jpg

Taivalkosken kunta tarjoaa asumispalveluita erilaisiin tarpeisiin. Keskustassa sijaitsee asumispalveluyksikkö Kataja, joka on tuetun ja tehostetun hoidon yksikkö sekä Pihlaja, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua.

Asumisyksikköön siirrytään kotoa silloin, kun runsaatkaan tukipalvelut eivät enää riitä kotona selviytymiseen. Hoidosta sovitaan aina asiakkaan, hänen omaistensa ja hoitohenkilökunnan kanssa yhdessä. 

Tulostettava palveluasuntohakemuskaavake

KATAJA

Kataja tarjoaa viihtyisän ja turvallisen kodin ikäihmiselle. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas voi sisustaa omilla tärkeillä ja tutuilla tavaroillaan. Kodin yleistiloissa harrastetaan, vietetään juhlia ja seurustellaan. Sauna lämpiää kuusi kertaa viikossa.

Kataja kuuluu kotihoitoon, jossa on tuettua ja tehostettua ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Katajan alakerta ja yläkerran toinen puoli on  kevyttä tuettua asumista tarvitseville ikäihmisille. Yläkerran ikäpirtin puoleinen  on tehostettua hoivaa tarvitseville ikäihmisille. 

Yhteystiedot hoitajat:

Tuettu asuminen p. 040 8609 038 tai 040 728 5184

Tehostettu asuminen, ikäpirtin puoleinen p. 040 8609 015

Kataja tarjoaa monipuolista hoivaa ja tukea erillaisissa elämäntilanteissa.

Kataja on kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluyksikkö. 

Katajan Ikäpirtti on virike- ja päivätoiminnan keskus. Järjestämme laadukasta ja kiireetöntä viriketoimintaa ikäihmisille heidän tarpeitaan ja toiveitaan kunnioittaen, jotta heidän elämänsä olisi laadullisesti hyvää ja mielekästä. Monipuolinen vanhusten viriketoiminta synnyttää iloa ja onnistumisen tunteita.

Voit seurata elämää Katajassa sekä saada tietoa tapahtumista myös facebookista! Liity ryhmään: ”Hyvää elämää Katajassa”.

http://www.facebook.com/groups/1562924330694610

Käynti-/postiosoite: Lammentie 4, 93400 Taivalkoski

PALVELUKOTI PIHLAJA

Palvelukoti Pihlaja tarjoaa tehostettua asumispalvelua, jossa hoitaja on aina paikalla. Pihlaja on kaunis ja kodinomainen asumisyksikkö, jossa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa. Asukkaan hyvinvointia ja arjesta selviytymistä tuetaan aina yksilöllisesti. 

Yhteystiedot:

Hoitajat yläkerta: p. 040 860 9039

Hoitajat alakerta: p. 040 143 7189

Käynti-/postiosoite: Lammentie 1, 93400 Taivalkoski

Omavalvontasuunnitelma

KORONA POIKKEUSTILAOHJE KORONAVIRUSTARTUNTOJEN TORJUNTA PITKÄAIKAISHOIDON JA -HOIVAN TOIMINTAYKSIKÖISSÄ

 

Palvelusta vastaa

Liittyvät palvelut

Taivalkosken kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa henkilökohtaiseen hoivaan sekä sairaanhoitoon liittyvää palvelua.