Olet täällä

Kasvatus-ja perheneuvonta

Voit ottaa yhteyttä kasvatus-ja perheneuvontaan, jos tarvitset apua liittyen parisuhteeseen, vanhemmuuteen tai lasten ja aikuisten välisiin suhteisiin tai kun olet huolissasi lapsen käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista.

Kasvatus-ja perheneuvonnasta saat  myös tukea ja apua sovittelukeskusteluissa avioerotilanteessa.

Voit ottaa yhteyttä kasvatus-ja perheneuvontaan, jos tarvitset apua liittyen parisuhteeseen, vanhemmuuteen tai lasten ja aikuisten välisiin suhteisiin tai kun olet huolissasi lapsen käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista (lapsella voi olla esim. tottelemisvaikeuksia, keskittymisvaikeuksia, pelkoja tai alakuloisuutta).

Kasvatus-ja perheneuvonnasta saa myös tukea ja apua sovittelukeskusteluissa (ennen eropäätöstä, eron aikana tai eron jälkeen). Sovittelukeskusteluissa pyrimme auttamaan erotilanteessa olevia perheitä käsittelemään tilannetta ja löytämään ratkaisuja, joissa huomioidaan sekä lasten tarpeet että aikuisten näkökulmat.

Kasvatusasioissa ja lasten psyykkisissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä myös suoraan terveyskeskuksen psykologiin ja Kuusamon kaupungin perheneuvolaan, josta Taivalkosken kunta ostaa palveluita.

Lisätietoja saa sosiaalityöntekijöiltä ma - pe klo 12.00 - 13.00:

  • johtava sosiaalityöntekijä, Birgitta Ojala puh. 040 591 7237
  • sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja Marianne Tyni puh. 040 860 9030
  • terveyskeskuspsykologi Leena Pesälä, puh. 040 574 0470
  • Kuusamon Perheneuvola, puh. (08) 8502 705