Olet täällä

Lehdet

Lehdet ja lehtisali

lehtisali
lehtisalin_ipad.jpg

Lehtisali aukeaa maanantaisin klo 8.00 ja muina arkipäivinä klo 8.30 ja sulkeutuu kirjaston sulkeuduttua.
Uusimmat sanoma- ja aikakauslehdet voit lukea paikan päällä. Vanhemmat aikakauslehtien numerot ovat lainattavissa kotiin.

Lehtisalin iPad-tablettitietokoneella, kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston tiloissa langattomassa verkossa omalla laitteella on käytettävissä useita sähköisiä palveluita lehtien lukemiseen:

ePress
 

-palvelu, josta löytyy hyvä valikoima kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Palvelun kautta voi lukea mm. Koillissanomia, Kalevaa, Helsingin Sanomia, Turun Sanomia ja vaikkapa Hufvudstadsbladetia. Palvelu on käytettävissä kaikilla OUTI-kirjastoilla.

eMagz

-palvelussa on kotimaisten aikakauslehtien sähköisiä näköisversioita. Tarjolla on mm. Tiede, Kamera, Image ja Eeva. Palvelu on käytettävissä kaikilla OUTI-kirjastoilla.

Flipster 

-palvelussa on englanninkielisiä eri aiheisia aikakauslehtiä. Lehtiä voit selata mobiililaitteella Flipster-sovelluksella, omalla tietokoneella tai muulla laitteella kirjaston ulkopuolella syöttämällä kirjautumissivulle kirjastokortin numeron. Lehtiä voi myös ladata laitteelle luettavaksi myöhemmin. Palvelu on käytettävissä kaikilla OUTI-kirjastoilla.

PressReader

Sanoma- ja aikakauslehtiä yli sadasta eri maasta ja 60 kielellä. Lehtiä voit selata mobiililaitteella kirjaston langattomassa verkossa PressReader-sovelluksella. Lehtiä voi myös ladata laitteelle luettavaksi myöhemmin. Palvelu on käytettävissä kaikilla OUTI-kirjastoilla.

lehtisalin_ipad.jpg