Olet täällä

Satupolku

Napero-Finlandia -sadunkirjoituskilpailun satuja voit lukea kilometrin pituisella luontopolulla, joka löytyy Taivalvaaralta Herkonmäeltä, osoitteesta Taivalvaarantie 2.

kulttuuri_satupolku.jpg

Satupolku löytyy Taivalvaaran hulppeista maisemista. Hotelli Herkon pihasta lähtevä Satupolku johdattaa niin lapset kuin aikuiset Taivalkosken mahtaviin vaaramaisemiin ja satujen maagiseen maailmaan.

Polun varrelta löytyy Päätalo-instituutin järjestämän lasten Napero-Finlandia -sadunkirjoituskilpailun satoa. Satupolun seikkailut vievät sinut lelukauppaan, avaruuteen tai vaikkapa Kadonneitten tavaroiden maahan. Seikkailemasta löydät niin lilliputit kuin kummitukset, pölyhiukkaset, eläimet ja ihan tavalliset lapset. Mittaa Satupolulla on noin kilometri, onpa sitä tituleerattu Maailman pisimmäksi satukirjaksikin.

Satupolulla voit nauttia myös luonnosta. Pysähtyä poimimaan marjoja, tutkiskella naavapartoja tai kuunnella linnunlaulua. Eväät on mukava purasta Seitsemän karhun eväspöydän ääressä.
 

Satupolun kartta

kulttuuri_satupolku

 

Palvelusta vastaa

Liittyvät palvelut

Lasten ja nuorten kirjallisuus- ja kulttuuriviikko lokakuussa.
Napero-Finlandia on peruskoulun 1. – 6. -luokkalaisille suunnattu valtakunnallinen, vuosittain järjestettävä sadunkirjoituskilpailu.