Du är här

Teatteriretki Kirka - Hetki lyö -musikaaliin

Event date: 
fre 29.11.2019 klo 19:00 – 22:30
Place: 
Kuusamotalo
Pricing information: 

35 €, sis. teatterilipun ja linja-autokuljetukset.

Age limit: 
Sallittu kaikenikäisille
Adress: 
Käyntiosoite
Kaarlo Hännisentie 2
93600
Kuusamo

Kirka – Hetki lyö -musikaali Kuusamotalossa pe 29.11. klo 19.00. MUKAAN MAHTUU VIELÄ!

Teemme teatteri/musikaalireissun Kuusamotaloon perjantaina 29.11.. Käymme katsomassa Kirka – Hetki lyö -musikaalin. Lähtö atimalta pe 29.11. klo 18, paluu samaan paikkaan teatteriesityksen jälkeen n. klo 22.00. Matkan hinta 35 €, sis. teatterilipun ja linja-autokuljetuksen. Ilmoittautumiset pe 18.10. mennessä, p. 040 8608 971.

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Ytterligare information