Olet täällä

Ailo - Pienen poron suuri seikkailu teatterilla su 27.1.2019

Tapahtuman ajankohta: 
Su 27.1.2019 klo 13:00 – 14:30
Paikka: 
Taivalkosken teatteri
Hintatieto: 

Lipun hinta 2 € lapset, 5 € aikuiset ja 10 € perhelippu

Ikäraja: 
Sallittu yli 7-vuotiaille
Osoite: 
Käyntiosoite
Kauppatie 11
93400
Taivalkoski

Ailo – Pienen poron suuri seikkailu -elokuva Taivalkosken teatterilla sunnuntaina 27.1.2019 klo 13 alkaen. Elokuvan kesto 1 h 25 min.

Suuri koko perheen luontoseikkailu!

Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien tuottajalta saapuu valkokankaille Ailo - pienen poron suuri seikkailu. Elokuva kertoo pienen, villinä syntyneen poron taistelusta ensimmäisellä vaelluksellaan. Läpi matkansa hauraan ja haavoittuvaisen, mutta poikkeuksellisen uteliaan pikku poron täytyy selvitä ensimmäisen elinvuotensa aikana kohtaamistaan koettelemuksista. Ailon herääminen villiin maailmaan on todellinen tarina Lapin henkeäsalpaavissa maisemissa. Luontoseikkailun teemoina ovat lapin luonto, kesyttämätön erämaa sekä ikuinen äidin rakkaus, jonka ansiosta Ailo uskaltautuu seikkailuun yhdessä muiden villieläinten kanssa.

Ailo – pienen poron suuri seikkailu on suomalaisen MRP Matila Röhr Production Oy:n sekä ranskalaisten Borsalino Productionsin ja Gaumontin tuottama luontoelokuva, joka on kuvattu kokonaan lapissa. ”Ailo on lajityypiltään sukua maailmanlaajuisesti menestyneille ranskalaisille luontoelokuville, kuten Pingviinien matka, Mikrokosmos ja Siivekäs muutto, sillä erotuksella, että tämä elokuva on kuvattu kokonaan meille kaikille tutussa lapissa. Siinä myös näkyy selvästi suomalaisten tekijöiden kädenjälki ja yhteys MRP:n tuottamiin menestyselokuviin Metsän tarina ja Järven tarina”, kertoo elokuvan suomalainen tuottaja