Olet täällä

Jokeri Pokeri Box - Ilopilleri -taikashow 2.8.

Tapahtuman ajankohta: 
Pe 2.8.2019 klo 18:00 – 19:00
Paikka: 
Taivalkosken Teatteri
Hintatieto: 

Lipun hinta 10 € kaikilta 2 vuotta täyttäneiltä, alle kaksivuotiaat pääsevät ilmaiseksi vanhemman sylissä.

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Osoite: 
Käyntiosoite
Kauppatie 11
93400
Taivalkoski

Taikuri Simo Aalto vierailee Taivalkoskella avustajavaimonsa Kirstin kanssa perjantaina 2.8.2019. Uusi ja iloinen show alkaa klo 18.00. Lippuja voi ostaa ennakkoon kirjastosta sekä tuntia ennen esityksen alkua teatterista, jmikäli lippuja on vielä jäljellä!

JOKERI POKERI BOX - ILOPILLERI! Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simon johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta. Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma-kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä hieman surumielinen pehmokoira Jäyhis. Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti! Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että TaikaIlopillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä! Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”