Olet täällä

Joulunavajaiset ja joulumarkkinat

Tapahtuman ajankohta: 
Pe 17.11.2017 klo 15:00 – 19:00
Paikka: 
Kalle Päätalon tori
Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Osoite: 
Käyntiosoite
Kalle Päätalon tori
93400
Taivalkoski

JOULUNAVAJAISET KLO 17.00

Joulunodotus alkaa joulunavajaisista! Avajaisten ohjelmassa lasten ja nuorten musiikkiesityksiä, seurakunnan musiikkitervehdys, toheltavat tontut, joulupukki ja ilotulitus!

Tieto on kiirinyt Taivalkoskelle että Petteri Punakuono on Rokualla kuntoutuksessa ja joulupukin mopo on katsastuksessa, joten joulunavajaisten kuuma kysymys on millaisella härvelillä joulupukki saapuu paikalle tänä vuonna avaamaan Taivalkosken joulunajan.

Avauksen jälkeen joulupukki pitää vastaanottoa ja jakaa lapsille jouluiset yllätykset. Huom! Lapset jättävät joululahjatoiveensa Korvatunturin Joululahjatoivearkkuun, joten rustailkaa kirje valmiiksi kotona ja muistakaa tuoda se paikan päälle!

Glögi- ja piparitarjoilu. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

JOULUMARKKINAT KLO 15.00-19.00

Myynnissä jouluisia tavaroita ja herkkuja, tori täynnä joululahjaideoita! Joulutorille ei ole paikkamaksua, kysy vapaita paikkoja Komerco Oy/ Karoliina Sarajärvi p. 040 358 3447.

 

JOULUARVONTA

Palkintona 6 x 50,00€ lahjakortit taivalkoskelaisiin liikkeisiin. Arpalippujen palautuslaatikko on vain joulunavajaisissa. Lahjakasta arpaonnea kaikille!

 

YHTEISTYÖSSÄ KORVATUNTURIN KANSSA:

Monitoimipalvelu Elämänlanka Oy, Urheiluhieroja Ritu, OMT-Fysio Erja Toivonen, Pikkupeukku Ky, LVI-työ Meskus Oy, Parturi-kampaamo Clippa, Taivalkosken Apteekki, Toinin Hautaus- ja Kukkakauppa Ky, Toiminimi Taimin Terapiat, Aitovaate, Taivalkosken Huonekalu ja Väri Oy, Ahman Kone Ky, Jalavan Kauppa Oy, Heavy Rakenne Oy, Koillismaan Metallipaja Oy, Koillismaan Autopalvelu Oy, Kuljetus Lohilahti Oy, Kalankasvatus Vääräniemi Oy, Pekka Vääräniemi Oy, Autohuolto J. Kivelä Oy, Maanrakennus Vääräniemi Oy, Komerco Oy, Taivalkosken seurakunta,Taivalkosken kunta, Osuuspankki, S-market Joki-Jussi.

 

 

 

Paikka