Olet täällä

Kesäteatteriretki Suomussalmelle

Tapahtuman ajankohta: 
Ti 25.7.2017 klo 14:30 – 21:30
Hintatieto: 

 30 euroa

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Tapahtuman järjestäjän tiedot: 

 Lähde kokemaan herkullinen ja komediallinen kesäilta Suomussalmella! Linja-autoretken ohjelmassa on ihana päivällinen tilausravintola Vanhassa Kurimossa ja hulvaton kesäteatteriesitys Suomussalmen kesäteatterissa, jonka selkänojallinen, vastakatettu katsomo suojelee turistia Suomen kesän ailahtelevaisuudelta.

 Teatteri Retikan kesäohjelmistossa nähdään tänä vuonna näytelmä nimeltä Kupla, jonka käsikirjoitus on taattua laatua Eero ja Ulla Schroderuksen kynistä. Komedia kuljettaa katsojansa 1980-luvun hurjaan kulutusjuhlaan, jota seurasi pankkikriisi ja romahdus.

Ennen teatterielämystä ruokailemme tilausravintola Vanhassa Kurimossa, joka on idyllinen, kauniisti entisöity yli satavuotias hirsirakennus. Vanhan Kurimon menyy koostuu paikallisista, tuoreista raaka-aineista ja kunnioittaa kainuulaisia ruokaperinteitä.

Linja-auto starttaa tiistaina 25.7. klo 14.30 Kalle Päätalon torilta ja ajoreitti kulkee Jokijärven ja Perangan kautta. Reitin varrelta on mahdollista nousta kyytiin. Klo 16.15 saavumme Vanhaan Kurimoon ruokailemaan ja teatteriesitys alkaa klo 18.00 Suomussalmen kesäteatterilla, jonne siirrymme linja-autolla. Retken hinta on 30 euroa, sisältäen kuljetuksen, laadukkaan päivällisen ja lipun teatteriin.

Ilmoittautumiset numeroon 040 6682085 / Birgitta