Olet täällä

Lauluyhtye Simnot Taivalkosken teatterissa 23.11.2019

Tapahtuman ajankohta: 
La 23.11.2019 klo 14:00 – 16:00
Paikka: 
Taivalkosken teatteri
Hintatieto: 

Vapaa pääsy!

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Osoite: 
Käyntiosoite
Kauppatie 11
93400
Taivalkoski

Ukrainalainen nuorten lauluyhtye Simnot esittää Taivalkosken Teatterissa kansainvälisiä joululauluja la 23.11.2019 klo 14 alkaen.

Lauluyhtye Simnot: Maailman joulu

Kesällä 2012 seitsenhenkinen ryhmä nuoria, energisiä tšerkassylaisia muusikoita ja laulajia päätti luoda aivan jotain uutta acapella-alalle, jotain todella kiintoisaa ja tavatonta, jotain ennennäkemättömän ilmeikästä, samalla kansainvälistä ja omaleimaista. Näin syntyi lauluyhtye Simnot (Seitsemän nuottia), joka huolimatta nuoresta iästään on jo tullut tunnetuksi ukrainalaiselle yleisölle. 

Yhtye esiintyy pääasiassa säestyksettä (acapella) eikä käytä soittimia (paitsi lyömäsoittimia) vaan useinkin imitoi niitä. 

Yhtye esittää konserttiohjelman “Maailman joulu” Suomessa mahtavana joulunaluslahjana. Se on moniääninen joulumatka acapella ja sisältää joululauluja, joita entisaikoina kierrettiin laulamassa taloissa joulun ja uuden vuoden aikaan. Ohjelmassa on myös joululauluja eri aikakausilta ja eri kansojen joululauluja, jotka kaikki esitetään pääosin niiden alkukielillä. Konserttiohjelmassa on suomalaiselle kuulijalle aiemmin tuttuja joululauluja, mutta kuulijaa hemmotellaan myös uusilla lauluilla, joita joulun aikaan esitetään Ukrainassa, Suomessa, Ruotsissa, Italiassa, Puolassa, Ranskassa, Saksassa, Bulgariassa, Romaniassa ja Filippiineillä asti. Aiheeseen liittyvä videoesitys ja valokuvat konsertin aikana vievät kuulijan syvälle satumaiseen joulun tunnelmaan, jota vietetään kaikkialla maailmassa.

Jokaiseen kappaleeseen lauluyhtyeen kaikki seitsemän taiteilijaa lataavat sydämensä pohjasta tulevan rytmin ja tunteen sekä sielunsa syövereistä kumpuavan sykkeen. Hyvä jouluinen juhlamieli on taattu kaikille kuulijoille!

 

Konserttiin on vapaa pääsy, kahvitarjoilu maksullinen. Tervetuloa!

 

Järjestää: Taivalkosken kunta / kulttuuripalvelut