Olet täällä

Retki MAMMA MIA! -musikaaliin Helsinkiin 12.-13.5.2018

Tapahtuman ajankohta: 
La 12.5.2018 klo 8:00
Hintatieto: 

Retken hinta 159€, sisältää musikaalilipun, majoituksen ja bussikuljetukset

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille

Kaikkien aikojen menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! valloittaa vihdoin suomeksi!

Mukaansatempaavan tarinan tapahtumapaikkana on kuvankaunis kreikkalainen saari. Donnan, nelikymppisen yksinhuoltajan, tytär Sofia on menossa naimisiin. Sofia ei tiedä, kuka hänen isänsä on, mutta luettuaan äitinsä päiväkirjan hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Hän kutsuu kaikki kolme miestä häihinsä salaa. Yksi miehistä on hänen isänsä, mutta kuka?

MAMMA MIA! yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa. Päärooleissa nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Nina Tapio, Johanna Kokko ja nuori lupaus Petra Pääkkönen.

Musikaalin 22 ABBA-hittiä on kääntänyt loistavista sanoituksistaan tunnettu Paula Vesala. Suomenkielisiä versioita ei tulla julkaisemaan erikseen, joten kappaleet voi kuulla ainoastaan paikan päällä!

Retken hinta 159€, sisältää bussikuljetukset, majoituksen 2hh vähintään 3 tähden hotellissa la-su 12.-13.5., sekä musikaalilipun (paikat: nouseva katsomo, rivit 7-9) sunnuntaina 13.5. klo 14.00. Tarkempi matkaohjelma valmistuu piakkoin.

Sitovat ilmoittautumiset joko sähköpostilla virve.seiteri(at)taivalkoski.fi tai tekstiviestillä 040 5232 993.

Hieno lahjaidea, samassa paketissa sekä joulu- ja äitienpäivälahja!

Lisätietoja