Olet täällä

Talvinen Elokuvasunnuntai

Tapahtuman ajankohta: 
Su 29.1.2017 klo 13:00
Paikka: 
Taivalkosken teatteri
Hintatieto: 

Onneli ja Anneli: 2€ lapset, 5€ aikuiset, perhelippu 10€
Armoton maa: 5€

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille

Tiedossa hieno elokuvasunnuntai! Huippusuositut, iki-iki-ihanat Onneli ja Anneli -elokuvat saavat jatkoa. Aikuisempaan makuun on tarjolla pohjoiseksi westerniksi kuvailtu Armoton maa.

Klo 13.00 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen - S

Elokuva kertoo Onnelista ja Annelista, jotka ovat ehkä hieman onnellisempia kuin useimmat tytöt, sillä he saavat asua kahdestaan omassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin talon lähelle avataan uusi lastenkoti ja sieltä karkaa poika nimeltä Pekki. Pekki päätyy asumaan Onnelin ja Annelin rantamajaan ja kertoo tytöille, kuinka ankeaa elämä lastenkodissa on johtajatar Minna Pinnan tiukassa komennossa. Onneli, Anneli ja Pekki perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin, jotta lastenkodista tulisi taas iloinen paikka. Rosvoliiton avuksi rientävät myös vanhat ystävät; pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat.

Liput: 2€ lapset, 5€ aikuiset, perhelippu 10€

Klo 15.00 Armoton maa – K16

Pieni kylä Länsi-Lapissa lähellä Ruotsin rajaa. Eläkkeelle jäävä poliisi Lasse kuulee, että taposta tuomittu Jaakko on vapautunut vankilasta. Kylää aikanaan terrorisoinut Jaakko on ajautumassa törmäyskurssille Lassen pojan Erkin kanssa.Yrittäessään estää kahta nuorta miestä vahingoittamasta toisiaan, vanhojen tekojen sovittaminen ja perheen salaisuuden säilyttäminen ajavat Lassen kahden tulen väliin. Pelastaakseen poikansa hänen on kohdattava menneisyytensä virheet.Lopullinen välien selvittely käydään Lapin armottomassa erämaassa.

Liput: 5€

Lisätietoja

Paikka

Taivalkosken teatterin sijaitsee S-market Joki-Jussin alakerrassa, sisäänkäynti on S-market Joki-Jussin takaa.