Olet täällä

Vuodenajat -näyttely Päätalo-keskuksessa 20.5.-28.6.

Tapahtuman ajankohta: 
20.5. – 28.6.2019
Paikka: 
Päätalo-keskuksen taidenäyttelytila
Hintatieto: 

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Osoite: 
Käyntiosoite
Urheilutie 4 A
93400
Taivalkoski
Tapahtuman järjestäjän tiedot: 

Oululainen Erja Kärkkäinen tuo näyttelynsä Vuodenajat Päätalo-keskukseen 20.5.-28.6. väliseksi ajaksi. Avajaiset maanantaina 20.5. klo 18! Tervetuloa!

Nykyisin Oulussa asuva Itä-Lapista kotoisin oleva Kärkkäinen on monitaiteilija. Hän on tehnyt yli 30 vuotta teatteria ja sanataidetta eri ryhmien parissa käsikirjoittaen ja ohjaten sekä opettaen teatteri-ilmaisua. 2010-luvun alusta lähtien Kärkkäinen on opiskellut kuvataiteita Lapin yliopistossa ja tehnyt siitä lähtien myös kuvataideprojekteja, joissa hän on hyödyntänyt teatterin keinoja.

Kärkkäinen valitsee tekotapansa, materiaalinsa ja tyylinsä siten, että ne palvelevat parhaiten kulloistakin teemaa. Uusimmat työnsä hän on tehnyt maalaamalla, mutta hänen tuotannossa on paljon sekatekniikkatöitä. Multitaiteellisuus on läsnä kaikessa Kärkkäisen tekemisessään. Sanataide ja visuaalinen kerronta ovat aina olleet keskeisessä asemassa myös hänen esittävän taiteen produktioissaan.

Vuodenajat-näyttelyn teokset on valittu eri näyttelykokonaisuuksista.  Nämä kaikki teokset ovat valmistuneet vuosina 2017–18. Suurin osa Vuodenajat-näyttelyn teoksista on tänä vuonna maalattuja.