Olet täällä

7.3.2019 - 9:58

Ohjeita kuluttajille vedenkäytöstä korjaustöiden jälkeen (TIEDOTE 14)

Verkostoveden käyttöohjeet siis säilyvät ennallaan toistaiseksi: 1. Kun verkostovettä käytetään on juomavesi syytä edelleen keittää 5-10 min, koska veden laatu varmistetaan korjausten jälkeen kokeiden avulla. 2. Vesi voi vielä joissakin kulutuspisteissä olla sameaa, joten jos sameutta esiintyy on vettä syytä juoksuttaa kunnes mahdollinen sameus häviää.

Taivalvaaralla korjattiin vesijohtovuoto maanantaina ja kohde vaati uusia korjaustoimia keskiviikkona. Maanantain korjauksen jälkeen otettiin tiistaina vesinäytteet eri puolilta jakeluverkostoa veden laadun varmistamiseksi. Näytteiden analysoinnin jälkeen ei ko. näytteistä ole löydetty mitään poikkeavaa. Keskiviikkona tehdyssä jatkokorjauksessa ei verkostoon havaittu päässeen maa-aineksia, mutta veden laadun varmistamiseksi verkostovedestä otetaan jälleen näytteet tänään torstaina aamupäivällä. Tulokset tämän päivän näytteistä saadaan huomenaamulla. Keittokehoitusta jatketaan huomiseen ja seuraava tiedote annetaan huomenna 8.3. klo10.00.

Verkostoveden käyttöohjeet siis säilyvät ennallaan toistaiseksi:

1. Kun verkostovettä käytetään on juomavesi syytä edelleen keittää 5-10 min, koska  veden laatu varmistetaan korjausten jälkeen kokeiden avulla. 

 2. Vesi voi vielä joissakin kulutuspisteissä olla sameaa  joten  jos sameutta esiintyy on vettä  syytä juoksuttaa kunnes mahdollinen sameus häviää.

 

Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran 8.3.klo  10.00

Taivalkosken kunta /tekniset palvelut

Lisätietoja  0400 126 455 tai  0400203693

 

 

Uusimmat