24 °C
Haku

Muuta meille!

Haluamme tehdä meille muuttamisen helpoksi. Tästä kokonaisuudesta löydät niitä asioita, joita ajattelemme muuttajien tai vasta muuttoa harkitsevien etsivän. Kerrothan meille, mikäli sivulta puuttuu jokin tärkeä asia, niin voimme tukea muuttamisen suunnittelua vieläkin paremmin.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tarinoiden Taivalkoskelle.

Taivalkoski on aktiivinen Pohjois-Suomalainen kunta, joka sijaitsee usean kansallispuiston lähellä ja on tunnettu puisista vaaroistaan. Meillä pääset harrastamaan hyvin monipuolisesti ja mikä on tärkeää huomioida, helposti. Taivalkoski tarjoaa upeat puitteet useiden lajien harrastamiselle, luonnonrauhaa ja lähellä olevat palvelut. Katso lisää työ- ja opiskelumahdollisuuksista Taivalkoskella. Erikoisuutena tarjoamme lukiokoulutuksen pakollisien kurssien kirjat, tietokoneen käyttöön sekä mahdollisuuden asuntola-asumiseen veloituksetta.

Taivalkosken duuniagentit ja asiointipisteen henkilöstö auttavat sinua työhön ja asettautumiseen liittyvissä  kysymyksissä. Duuniagenttien ja asiointipisteen henkilöstön yhteystiedot löydät tästä.

Asiointipiste

Palvelu- ja HR-toiminnan hallintosihteeri Leena Virkkunen

Soita: +358 0406690991

Viesti:

Taivalkosken työllisyyspalvelupiste Arpeetti

Soita: 0406806662

Viesti: