9 °C
Haku

Sydänsairauksien yksikkö

Kardiologian osasto on sydäntutkimusosasto, joka vastaa erilaisia sydänsairauksia sairastavien potilaiden erikoissairaanhoidosta.

Kuvaus

Kardiologian osasto on sydäntutkimusosasto, joka vastaa erilaisia sydänsairauksia sairastavien potilaiden erikoissairaanhoidosta.
 
Tutkimuksissa ja toimenpiteissä hyödynnetään korkeatasoista teknologiaa ja valitaan lääketieteellisesti parhaimmaksi osoitetut ja suositusten mukaiset hoitomenetelmät. Hoitojen lisäksi potilaan tulee usein tehdä pitkäaikaisia ja pysyviä elämäntapamuutoksia sairauden etenemisen ja pahenemisen ehkäisemiseksi. Tätä osastolla tuetaan potilaan yksilöllisellä ohjauksella.
 
Osastolla tehdään päivystyksellisiä toimenpiteitä ympäri vuorokauden. Toimenpidesaleissa tehdään sydämen varjoainekuvauksia, pallolaajennushoitoja, rytmihäiriöiden diagnostiikkaa ja hoitoja, tahdistintoimenpiteitä sekä erilaisia erikoistoimenpiteitä. Kardiologian poliklinikalla tehdään erilaisia sydäntutkimuksia, esimerkiksi sydämen ultraäänitutkimuksia, rasitussydänfilmejä, EKG-nauhoituksia (Holter) sekä huolehditaan erilaisia sydänsairauksia sairastavien potilaiden hoidoista ja seurannasta.

Sijainti

Osoite

Kajaanintie 50

90220 OULU

Palvelusta vastaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Viimeksi muokattu 27.9.2023

Puhelinnumerot

Puhelin: 083152011

Maksullisuus: Maksullinen numero

Verkkosivut