10 °C
Haku

Operatiivinen päiväsairaala 4

Ennen kuin sinulle tehdään toimenpide tai päiväkirurginen leikkaus, sinut ohjataan avohoidon yksikköön esitutkimuskäynnille.

Kuvaus

Ennen kuin sinulle tehdään toimenpide tai päiväkirurginen leikkaus, sinut ohjataan avohoidon yksikköön esitutkimuskäynnille.
 
Potilaat käyvät avohoidon osastolla tutkimuskäynneillä ennen toimenpidettä ja päiväkirurgisessa leikkauksessa. Usein myös jälkitarkastukset hoidon, toimenpiteen tai leikkauksen jälkeen ovat päiväyksikössä. Päiväkirurgialla tarkoitetaan ennalta suunniteltua leikkaustoimintaa, jossa potilas leikataan ja kotiutetaan saman päivänä aikana.Potilaina on kaikenikäisiä. Pienten lasten vanhempien osallistumista lapsensa hoitoon tuetaan järjestämällä yöpyminen osastolla.Vuodeosastohoitoa vaativan silmäpotilaan hoito tapahtuu vuodeosastolla 21. Osastohoito on tarkoitettu potilaille, joiden silmän tilanne vaatii hoitoa ja tarkkailua muutaman päivän ajan leikkauksen jälkeen. Tällaisia toimenpiteitä ovat esimerkiksi sarveiskalvonsiirto-, verkkokalvo-, lasiais- ja eräät silmänpaineen alentamiseksi tehtävät toimenpiteet. Osastohoitoa tarvitsevat myös vakavaa silmävammaa ja vaikeaa silmätulehdusta sairastavat potilaat.

Sijainti

Osoite

Kajaanintie 50

90220 OULU

Palvelusta vastaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Viimeksi muokattu 1.10.2023

Puhelinnumerot

Puhelin: 083152011

Maksullisuus: Maksullinen numero

Verkkosivut