-5 °C
Haku

Lasten ja sisätautien kuntoutus

Yksikkö tuottaa fysio- ja toimintaterapiapalveluja OYS:n lasten ja nuorten klinikalle sekä sisätautien osastoille ja poliklinikoille.

Kuvaus

Yksikkö tuottaa fysio- ja toimintaterapiapalveluja OYS:n lasten ja nuorten klinikalle sekä sisätautien osastoille ja poliklinikoille.
 
S-alue tuottaa fysio- ja toimintaterapiapalveluja vuodeosastoille sekä poliklinikoille. Toimintaan kuuluvat liikkumis-, työ- ja toimintakykyarviot, apuvälinearviot ja -sovitukset sekä jatkoterapiajärjestelyt. S-alue toimii seuraavilla alueilla: neurologia, sisätaudit, reumataudit, korva-, nenä-, kurkkutaudit, naistentaudit, ihotaudit, syöpä- ja sädehoito sekä kurssitoiminta
 
L-alue tuottaa palveluja pääasiallisesti lasten ja nuorten klinikan vuodeosastoille ja poliklinikalle: vastasyntyneet, teho-osasto, kirurgia, neurologia, sisätaudit ja syöpätaudit.
 
SL-fysioterapia toimii myös audiofoniatrian osastolla ja poliklinikalla, synnytysosastolla ja plastiikkakirurgian poliklinikalla.Fysio – ja toimintaterapeuttien työhön kuuluvat mm. liikkumis- ja toimintakykyarviot, jotka sisältävät: apuvälinearviot ja – sovitukset, jatkoterapian järjestelyt, vanhempien ohjaus, yhteistyö muiden lasta hoitavien tahojen kanssa (mm. päiväkoti, koulu), opiskelijaohjaus sekä sopeutumisvalmennuskurssit ja koulutus. Avainsanat: fysioterapia, toimintaterapia, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, ortopedia, kuntoutus, toimintakyky, työkyky, arvio, apuväline, lapset ja nuoret, sisätaudit, neurologia,

Sijainti

Osoite

Kajaanintie 50

90220 OULU

Palvelusta vastaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Viimeksi muokattu 2.12.2022

Puhelinnumerot

Puhelin: 083152011

Maksullisuus: Maksullinen numero

Verkkosivut