-19 °C
Haku

Syöpä- ja veritautien avohoito

Syöpätautien ja hematologian poliklinikka vastaa syöpää ja veritauteja sairastavien potilaiden konsultaatioista sekä avohoidosta.

Kuvaus

Syöpätautien ja hematologian poliklinikka vastaa syöpää ja veritauteja sairastavien potilaiden konsultaatioista sekä avohoidosta.
 
Yhteistyö potilaiden hoidossa ja seurannassa on tiivistä sairaalan muiden erikoisalojen osaajien, alueen muiden sairaaloiden ja terveydenhuollon yksiköiden kanssa.
 
Vastaanottojen lisäksi poliklinikalla toimii syöpälääkehoitoja toteuttava infuusioyksikkö. Poliklinikalla hoidetaan myös tablettimuotoisia syöpälääkkeitä saavia potilaita ja toteutetaan joidenkin sairauksien osalta hoitojen jälkeistä seurantaa. Veritautien hoitamisen lisäksi hematologian poliklinikalla ohjeistetaan ja tehdään veritautien selvitysvaiheen diagnostisia tutkimuksia.
 
Edennyttä syöpää sairastaville potilaille syöpätautien poliklinikalla on palliatiivisen hoidon vastaanottoja. Palliatiivinen hoito on parantumattomasti sairaan potilaan ja hänen läheistensä aktiivista ja kokonaisvaltaista oireita lievittävää hoitoa.

Sijainti

Osoite

Kajaanintie 50

90220 OULU

Palvelusta vastaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Viimeksi muokattu 5.12.2023

Puhelinnumerot

Puhelin: 083152011

Maksullisuus: Maksullinen numero

Verkkosivut