15 °C
Haku
Koskimelontaa melontakeskuksessa Koskimelontaa melontakeskuksessa

Melontakeskus

Taivalkoski on melojalle upea paikka. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, niin meiltä löydät Suomen mittakaavassa ainutlaatuiset olosuhteet, ammattitaitoisen opastuksen ja välineet. Kaikki tämä aivan kuntataajaman keskelle rakennetusta Taivalkosken Melontakeskuksesta.

Melontakeskus sijaitsee Taivalkosken rannalla. Koskimelontaa varten muokattu rata on ainut laatuaan Suomessa. Padolla säädeltävissä oleva virtaama mahdollistaa laadukkaat olosuhteet olitpa vasta koskimelonnan saloihin tutustuva aloittelija tai jo kovan tason kilpameloja. Rata on vapaasti kaikkien käytettävissä. Virtaaman säätämisestä sovitaan etukäteen.

Melontakeskuksen toiminta ei rajoitu vain Taivalkosken koskimelontarataan. Lähistön vesistöt tarjoavat erinomaiset olosuhteet myös rauhallisempaan melontaan. Melontakeskuksen kautta saat vuokralle kajakit, kanootit ja SUP-laudat varusteineen. Mahdollista on myös järjestää ohjattua toimintaa ammattilaisen vetämänä.

Melontakeskus toimii myös erilaisten tapahtumien näyttämönä. Iso esiintymislava ainutlaatuisessa ympäristössä toimii mm. River rockin ja Palavan Kosken näyttämönä.

Keskuksen huoltorakennuksesta löytyy myös pieni kokoustila, pukuhuoneet ja sauna. Näitä on mahdollista vuokrata.

Vuokrahinnasto

TUOTE2 H4 HVRK
Kajakki10,00 €15,00 €20,00 €
Kanootti10,00 €15,00 €20,00 €
SUP10,00 €15,00 €20,00 €
Kahvio15,00 €25,00 €
Sauna15,00 €
Hinnat sisältävät tarvittavat varusteet: mela, kelluntaliivi, kypärä, kuivasäkki ja kajakeissa myös aukkopeitto.

Ohjatut retket ja melonnan opetus alkaen 50 €/h. Pyydä tarjous!


Lisätietoja

Petri Voutilainen

Liikunnanohjaaja/tapahtumakoordinaattori

Soita: 040 533 9910

Viesti:

Viimeksi muokattu 17.9.2021