8 °C
Haku

Iäkkäiden vuokra-asunnot

Rauhallinen sijainti, lähellä keskustan palveluja.

Vanhustentaloyhdistys ry Lammentie 3 on yhteensä 42 asuntoa. Kiinteistöön kuuluu saunatilat, pyykkitupa ja kerhohuone sekä lisäksi muutama autopaikka. Pihapiiri on laaja ja viihtyisä.

Asuntoja on erikokoisia; 31 asuntoa on 30 – 34 m2 , 6 asuntoa on 41 – 48 m2 ja 5 asuntoa 58 – 62 m2

Vuokra asunnoissa n. 7,5 €/m2,  paitsi B-puolen alakerran 8 asuntoa joissa n 8,5 €/m2

Tarkemmat tiedot asuntotilanteesta voit kysyä Kiinteistötahkolalta.

Taivalkosken kunnan omistaman yhtiön Kiinteistä Oy Siikataival; asuntoja on yli 200 kpl. Siikataipaleen vapaat ja vapautuvat asunnot löytyy netistä tai Kiinteistötahkolan toimiston ikkunasta.

.

Taivalkosken kunnan Kaakkurintie 5 vuokrattavia asuntoja on yhteensä 6. Asunnot sijaitsevat pienessä ryhmäasunto muotoisessa talossa, jokaisella on oma tupakeittiö, nukkuma alkovi ja wc – suihkutilat. Tupakeittiöstä pääsee ulos omalle pienelle terassille. Asunnon pinta-ala on 46 neliötä + yhteiset tilat 6 neliötä. Yhteisissä tiloissa on sauna ja pesutupa. Ulkona jokaisella on oma varastotila ja autopaikat.

Asunnon vuokra on 552 € + vesi 4,53 €/henkilö + sähkö 10,25 € yhteensä 566,78 €/kk

Vuokra-asuntoa haetaan kotihoidon palveluohjaajan kautta. Hakemus käsitellään SAS- työryhmässä. Kotihoidon esimies tekee vuokrasopimuksen.

Taivalkosken kunnan ikäihmisten vuokra-asunnot

Tällä sivulla

Kuvaus

Olet ikääntynyt ja haet Taivalkoskelta vuokra-asuntoa läheltä palveluja. Aivan keskustan tuntumassa lähellä kotihoidon palveluja on Vanhustentaloyhdistys ry:llä 31 vuokra-asuntoa ja Kaakkuritie 5:ssä Taivalkosken kunta vuokraa kuutta asuntoa.

Sinulla on myös mahdollisuus hakea Taivalkosken kunnan Kiinteistö Oy Siikataival omistamia vapaina olevia vuokra-asuntoja.

Voit hake Taivalkosken Vanhustentaloyhdistys ry:n ja Kiinteistö Oy Siikataival vapaita vuokra- asuntoja asuntohakemuskaavakkeella, joita löytyy Kiinteistötahkolan ovelta alemmasta postilaatikosta ja kaavakkeen palautus ylempään laatikkoon. Soittaminen kannattaa aina ja hakea voi myös sähköpostilla asiakaspalvelu.taivalkoski@kiinteistotahkola.fi tai oiva.keranen@kiinteistotahkola.fi. Hakemukseen tulee merkitä että hakee vanhusten asuntoja. Kotihoidon palveluohjaaja antaa lisätietoja Kaakkurintie 5 vuokra-asunnoista.

Taivalkosken Vanhustentaloyhdistys ry:n ja Kiinteistö Oy Siikataival asuntohakemuskaavakkeella

Kiinteisötahkola asuntohakemus

Palvelu on maksullinen.

Vuokra-asuntojen välitys on maksutonta. Kotihoidon palveluohjaajan palvelutarpeen arviointi on maksutonta. Asunnon vuokraaja maksaa takuumaksun ja vuokran sekä siihen liittyvät muut maksut mm. sähkö, vesi. Tarkemmat tiedot maksuista antaa Palveluohjaaja ja Kiinteistötahkolan isännöitsijä.

SAS - työryhmä valitsee palvelutarpeen perusteella asukkaat Kaakkuritie 5 vapaina oleviin vuokra-asuntoihin.

Palvelusta vastaa

Taivalkosken kunta

Viimeksi muokattu 1.6.2022

Kiinteistö-Tahkola Oy

Oiva Keränen, isännöitsijä Kauppatie 19 93400 Taivalkoski 020 748 0272 oiva.keranen@kiinteistotahkola.fi

Ikäihmisten palveluohjaaja

Ikäihmisten palveluohjaajan puhelinneuvonta ja ajanvaraus.

Puhelinnumerot

Puhelin: +358 406238103

Maksullisuus: Maksullinen numero

Aukiolotiedot

Puhelinasiointi arkipäivisin klo 8:00 -16:00