-19 °C
Haku

Mielenterveyspalvelut

Mielenterveyspalvelut edistävät psyykkistä hyvinvointia ja toimintakykyä.

Tällä sivulla

Kuvaus

Mielenterveyspalveluihin kuuluvat psyykkisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen sekä ennalta ehkäisevä työ ja kuntalaisten elinolosuhteiden kehittäminen mielenterveyttä tukevaksi.

Palvelut toteutetaan avovastaanottotyönä, sisältäen yksilökäyntejä, pari- ja perhetapaamisia ja erilaisia terapiaryhmiä.

Taivalkosken mielenterveystiimiin kuuluu terveyskeskuspsykologi, kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa ja lähihoitaja. Ostopalveluina saadaan psykiatrin, neuropsykiatrin, lasten ja nuorten psykiatrin ja perheterapeutin palveluita.

Ole yhteydessä puhelimitse haluamallesi yhteystiedoissa mainitulle henkilölle soittoaikana. Soittoajan ulkopuolella kriisitilanteessa/nopean avun tarpeessa ole yhteydessä terveyskeskuksen päivystykseen ja onnettomuus/hätätilanteessa yleiseen hätänumeroon 112.

Palvelu on maksuton.

Elämäntilanteeseen liittyvissä ongelmissa on mahdollisuus päästä psykiatrisen sairaanhoitajan, psykologin ja psykiatrin vastaanotolle konsultaatioon, supportiiviseen/kognitiiviseen terapiaan ja tarvittaessa myös lääkkeelliseen hoitoon.

Palvelupaikat

Palvelusta vastaa

Taivalkosken kunta

Viimeksi muokattu 26.1.2021

Mielenterveys- ja päihdepalveluiden puhelinasiointi

Yhteystiedot mielenterveys- ja päihdetyöntekijöille

Puhelinnumerot

Puhelin: +358 407735328

Maksullisuus: Maksuton

Aukiolotiedot

Soittoajat ovat mainittu numeroiden lisätiedoissa