20 °C
Haku

Asiantuntijahaku Digikokous 3.0 -hankkeeseen

Tule kehittämään sähköistä asianhallintaa Digikokous 3.0-hankkeeseen

Haemme Digikokous 3.0 -hankkeeseen kahta asiantuntijaa Kuusamon / Taivalkosken sekä Raahen / Kalajoen paikallisprojekteihin määräaikaisiin työsuhteisiin. Hankekausi on alkanut ja kestää 31.10.2022 saakka. Hanke on ePS3 -tietohallintoverkoston yhteishanke, jossa hallinnoija on Kajaanin kaupunki. Osatoteuttajina toimivat Kalajoen, Kuusamon ja Raahen kaupungit sekä Taivalkosken kunta.

Hankkeen tavoitteena on kuntayhteistyöverkostossa luoda malli ja toimintatavat, jossa sähköinen päätöksenteko ja sitä tukevat prosessit on optimoitu ja niihin liittyvät kokouskäytännöt otetaan tehokkaaseen käyttöön. Lisäksi luodaan sähköisten kokousten tietosuoja- ja tietoturvaohjeistus kuntien hyödynnettäväksi.

Hankkeessa kehitetään tiedonhallintamalleja ja luodaan kuntakohtaiset toimintatapaohjeet ja -käytänteet päätöksenteon ja viranomaisen saavutettavuuden turvaamiseksi myös poikkeusoloissa. Tavoitteena on luoda eri järjestelmäympäristöissä toimivien kuntien toteutusten pohjalta kansallinen vertailu, suositukset ja kehitysehdotukset kaikkien kuntien hyödynnettäväksi.

Kaksi asiantuntijaa

Asiantuntijoiden tehtävänä on tukea kuntakohtaisten Digikokous 3.0 -hankkeen toimenpiteiden toteuttamista. Asiantuntijana kartoitat mukana olevien kuntien asianhallinnan ja kokouskäytänteiden nykytilaa sekä suunnittelet, kehität ja koordinoit kokousratkaisujen käyttöönottoa. Kartoitus-, suunnittelu- ja käyttöönottovaiheissa asiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asian-, dokumenttien- ja kokoushallinnan prosessien ja järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta sekä tiedonhallinnan ymmärrystä. Kunnissa on käytössä CaseM-, Dynasty- ja TWeb-asianhallintajärjestelmiä. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista, yhteistyökykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja eteenpäin pyrkivä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai vastaavan työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen.
Työn tekemispaikka
Hankeasiantuntijat sijoittuvat Kuusamo / Taivalkoski sekä Raahe / Kalajoki alueelle. Lähtökohtana on, että työskentely tapahtuu verkossa digitaalisilla työmenetelmillä; työ edellyttää jonkin verran matkustamista kolmen kuntakeskittymän välillä.

Tehtävänkuvat ja työnjaot täsmentyvät valittujen työntekijöiden osaamisalueiden mukaan työn aloituksen yhteydessä.

Hakemus ansioluetteloineen tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi pe 30.4.2021 klo 15.00 mennessä.
Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Kuoreen merkintä ”Asiantuntija Digikokous 3.0 -hankkeeseen”.

Valinnassa otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alaisten ja työnteon keskeytyksellä olevien hakemukset, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi

Viimeksi muokattu 26.4.2021