3 °C
Haku

Palvelut yrittäjille

Taivalkosken kunnan elinkeinopalvelut toteutetaan Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:n toimesta. Naturpolis Oy:n yrityspalvelut tukevat ja auttavat Sinua yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja toiminnan muutostilanteisiin liittyvissä asioissa.

Jos sinulla on idea, ota yhteyttä niin mietitään ratkaisuja yhdessä.

Yritystulkki

Yritystulkki kääntää yrittämisen selkokielelle.
Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista.
Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

Siirry Yritystulkin sivuille tästä.

 

Yrityspalvelu

Yrityspalvelumme tarjoavat tukea yrityksesi kaikissa eri vaiheissa. Meiltä saat neuvoja aina yrityksen perustamisesta lähtien. Tarjoamme yrityksille kattavia neuvontapalveluja kasvuun ja liiketoiminnan muutoksiin, kuten omistajan- ja sukupolvenvaihdoksiin liittyen.

Naturpoliksen asiantuntijapalvelut ovat maksuttomia Kuusamon ja Taivalkosken alueella toimiville yrityksille, sekä alueelle sijoittumista suunnitteleville.

Siirry yrityspalvelusivulle tästä.

 

Matti Kivelä

Yrityskehittäjä

Soita: 0400 921 953

Viesti: