-6 °C
Haku

Kehittyvä Taivalkoski

Kehittyminen tarkoittaa meille paremmin kohdennettuja kuntapalveluita, tyytyväisempiä työntekijöitä ja entistä välittömämpää yhteyttä asukkaisiin.

Taivalkoskella välitetään ihmisestä. Täällä arvostetaan avoimen viestinnän periaatteita ja ymmärretään yhdessä tekemisen merkitys. Kuntastrategian määrittelemät tavoitteet ohjaavat tekemistämme kohti entistäkin toimivampaa kokonaisuutta. Haluamme tehdä kehitystyön näkyväksi ja kerromme mielellämme lisää meneillään olevista kehityssuunnitelmista ja -toimenpiteistä.

Hankkeilla tuloksiin

Hanketyö näkyy Taivalakoskella organisaatiorajat ylittävä yhteistyönä niin muiden kuntien kuin esimerkiksi kehittämisyhtiö Naturpoliksen ja Taivalkosken matkailuyhdistyksen kanssa. Organisaatiosta riippumatta jaamme yhteisiä tavotteita, jotka määrittelevät suunnan tavoitteelliselle tekemiselle. Osa hankkeista toteutetaan elinkeinojen kehitttämisyhtiö Naturpoliksessa ja osa on usean kunnan yhteistyössä toteuttamia hankkeita. Tutustu alla olevista linkeistä ajankohtiaisiin hankkeisiin.

Viimeksi muokattu 13.1.2021