15 °C
Haku

Kehittyvä Taivalkoski

Kehittyminen tarkoittaa meille paremmin kohdennettuja kuntapalveluita, tyytyväisempiä työntekijöitä ja entistä välittömämpää yhteyttä asukkaisiin.

Taivalkoskella välitetään ihmisestä. Täällä arvostetaan avoimen viestinnän periaatteita ja ymmärretään yhdessä tekemisen merkitys. Kuntastrategian määrittelemät tavoitteet ohjaavat tekemistämme kohti entistäkin toimivampaa kokonaisuutta. Haluamme tehdä kehitystyön näkyväksi ja kerromme mielellämme lisää meneillään olevista kehityssuunnitelmista ja -toimenpiteistä.

Hankkeilla tuloksiin

Hanketyö näkyy Taivalkoskella organisaatiorajat ylittävänä yhteistyönä niin muiden kuntien kuin esimerkiksi kehittämisyhtiö Naturpoliksen ja Taivalkosken matkailuyhdistyksen kanssa. Organisaatiosta riippumatta jaamme yhteisiä tavoitteita, jotka määrittelevät suunnan tavoitteelliselle tekemiselle. Osa hankkeista toteutetaan elinkeinojen kehitttämisyhtiö Naturpoliksessa ja osa on usean kunnan yhteistyössä toteuttamia hankkeita. Tutustu alla olevista linkeistä ajankohtaisiin hankkeisiin.

Viimeksi muokattu 20.3.2024