14 °C
Haku

FYSIOTERAPEUTIN TOIMI

Haemme fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Taivalkosken kunnan sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Meillä pääset mukaan innostuneeseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön.

Fysioterapeutin tehtävänä on asiakkaiden toimintakykyä tukevan ja edistävän työskentelyn opastaminen ja toteuttaminen. Työ sisältää yksilö- ja ryhmäohjausta. Fysioterapeutti ohjaa myös henkilöstön työergonomiaa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, fysioterapeutin tutkinto. Edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä ennen tehtävän vastaanottamista valitun edellytetään esittävän lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika on 4 kk. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Hae paikkaa 25.10.2022 klo 12.00 mennessä sähköisen lomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse liitteineen (CV tai ansioluettelo sekä jäljennökset opinto- ja työtodistuksista) osoitettuna Taivalkosken sosiaali- ja terveyspalvelut, Sairaalantie 8a, 93400 TAIVALKOSKI (kuoreen merkintä: Hakemus).

Viimeksi muokattu 20.10.2022