4 °C
Haku

Helatorstain aurinko sai perheet liikkeelle

Taivalkoskella sai helatorstaina suunnistaa perheen voimalla kylän ympäri tehdyllä rastiradalla. Rastiradan tekemiseen osallistui suurella panostuksella kunnan vapaa-aikatoimi. Kiitos Milla ja Tommi.

Rastiradalla oli koko perheelle suunnattuja rasteja, mm. katuliitumaalausta, ensiavun opettelemista ja erilaisia leikkejä. Kiitos vielä kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Torilla oli ihana pöhinä

Torilla oli Taivalkosken Eläkeläiset jakamassa seurakunnan tarjoamia makkaroita, munkkeja ja kahvia. ”Torilla oli ihana pöhinä”, sanoo Taivalkosken eläkeläisten puheenjohtaja Maija-Liisa Halonen.

Perhesuunnistus oli jatkoa parisuhde verkkoluentoihin. Raskas koronavuosi on asettanut omia haasteita niin perheille kuin parisuhteeseenkin. ”Haluttiin saada perheet liikkeelle yhteiseen tekemiseen”, sanoo Susanna Käsmä kunnan perhetyöntekijä.

Tarkoitus oli saada perheet huomaamaan kuinka paljon meidän perheenä osaamme tehdä ja kuinka paljon meissä on voimaa. Tänä vuonna Taivalkosken kunnassa panostetaan perhe- ja parisuhdetyöhön.

Elokuussa on tulossa kunnan ja seurakunnan yhteinen leiripäivä Kirikeskuksessa. Päivään on suunniteltu mukavaa toimintaa ja parisuhde luentoa. Lisäksi Lisäksi 8.-14.11 tapahtuu ja kuuluu kylällä, koska silloin vietetään Valtakunnallista Parisuhdepäivää. Kannattaa seurata Taivalkosken Sanomia.

Viimeksi muokattu 7.6.2021