1 °C
Haku

Keskustelutilaisuus Taivalkosken yksityisteiden kunnossapitourakoinnista Taivalvaaran monitoimitalolla keskiviikkona 21.9. klo 18.00

Yksityisteiden kunnossapito muuttuu Taivalkoskella ja Pudasjärvellä syksystä 2023 alkaen, kun kuntien ja ELY-keskuksen yhteisalueurakka päättyy. Talvikausi 2022-2023 toimitaan vielä nykyisten voimassa olevien sopimusten puitteissa. Taivalkosken kunnan tahtotilana on, että yksityisteiden kunnossapitoa tarjotaan tulevaisuudessa myös tiekunnille avustuksen vastikkeena.

Kunnan alueella on paljon pieniä, etenkin yksityisteiden talvikunnossapitoon ja urakointiin kykeneviä yrityksiä, sekä yrittäjyyttä harkitsevia toimijoita. Kartoittaakseen markkinatilannetta ja yleistä kiinnostusta urakointiin, Taivalkosken kunta haluaa kutsua yksityisteiden kunnossapidosta kiinnostuneita toimijoita ja urakoitsijoita avoimeen keskustelutilaisuuteen Taivalvaaran monitoimitalolle keskiviikkona 21.9. klo 18.00.

Tavoitteenamme on pohtia avoimesti syksyllä 2023 alkavaa kunnossapitourakan toteutusta yhdessä urakoinnista kiinnostuneiden toimijoiden kanssa. Mielestämme on tärkeää kutsua niin pieniä yhden traktorin urakointiin kykeneviä toimijoita kuin isompiakin maansiirto- ja koneurakoitsijoita yhteiseen keskustelutilaisuuteen”, kertoo Taivalkosken tekninen johtaja Varpu Paakinaho-Heikkinen.

Lopullisesta urakointimallista päätetään syksyn 2022 aikana ja urakointi laitetaan kilpailutettavaksi alkuvuodesta 2023.

Lisätietoja:

Varpu Paakinaho-Heikkinen

Taivalkosken kunta, tekninen johtaja


Voit täyttää tiedonkeruulomakkeen tässä sähköisenä tai itse tilaisuudessa paperisena versiona.

Taivalkosken kunta noudattaa henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädännön mukaisia tietosuojaperiaatteita. Tietosuojan tarkoitus on turvata henkilön oikeudet henkilötietoja käsiteltäessä.

Taivalkosken kunnan tietosuoja -ja rekisteriselosteet löydät täältä.

Yksityistieurakointi

Nimi(Pakollinen)
Olen kiinnostunut tarjoamaan yksityisteille urakointia

Viimeksi muokattu 6.9.2022