-4 °C
Haku

Kutsu Taivalkosken sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämissuunnitelman tiedotustilaisuuteen

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto on hyväksynyt 17.10.2022 sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämissuunnitelman. Järjestämissuunnitelmassa on linjattu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella vuosien 2023-2025 aikana tehtäviä palvelurakenteen muutoksia. 

Järjestämissuunnitelmassa on linjattu, että Taivalkosken vuodeosaston toiminta muuttuu 15-paikkaiseksi arviointi- ja kuntoutusyksiköksi.  

Linjauksen mukaan arviointi- ja kuntoutusyksikkö on tarkoitettu iäkkäälle henkilölle, joka tarvitsee lyhytaikaista moniammatillista hoitoa. Yksikön toiminta on arvioivaa, kuntouttavaa, toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää. Yksikön tavoitteena on asiakkaan turvallinen kotiutuminen tarvittavan tuen ja palvelujen turvin. Yksiköt ovat sosiaalihuoltolain mukaista ympärivuorokautista palveluasumista. 

Asiakkaan kotiin vietävistä palveluista vahvistetaan kotihoitoa, tehostettua kotikuntoutusta ja kotisairaalatoimintaa. 

Järjestämme Taivalkoskella kuntalaisille suunniteltuja muutoksia koskevan tiedotustilaisuuden 23.5.2023 klo 17.00-18.30 Taivalkosken kunnantalolla osoitteessa Kirkkotie 1, 2.krs. valtuustosalissa.

Tilaisuuteen voi osallistua myös Teams-etäyhteydellä. Tilaisuudessa käydään läpi muutosta ja sen vaikutuksia.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Viimeksi muokattu 22.5.2023