24 °C
Haku

Nuori aikuinen! Osallistu ja ilmianna itsellesi tärkeä kohde omalta kotiseudultasi Instagramissa

Mistä on kyse?

Nyt etsitään yhdessä alle kolmekymppisten nuorten aikuisten kanssa uusia keinoja pitää yllä yhteyttä kotiseudulle, vaikka esimerkiksi opinnot tai työt olisivat vieneet kauas maailmalle.

Luvassa on mahdollisuuksia vaikuttaa oman kotiseudun hyväksi ja tehdä konkreettisia tekoja itselle tärkeiden asioiden puolesta. Ehkä keräätte vanhan jengin taas koolle ja teette yhdessä hyvää lapsuus- tai kouluaikojen ympäristöjen tai yhteisön hyväksi?

Ilmianna jokin itsellesi tärkeä kohde omalta kotiseudultasi. Kohde voi olla esimerkiksi luonnon- tai kulttuuriympäristö, jonka haluaisit säilyvän jatkossakin, ja jonka eteen olisit valmis toimimaan. Ehkäpä juuri sinun kohteesi valikoituu #tääonmulletärkee -kohteeksi.

Mitenkö toimit? Lue lisää alta!  

Osallistu Instagramissa

Ota kuva (tai video) kohteestasi ja julkaise se Instagramissa. Käytä julkaisussasi allaolevia hashtageja.

#tääonmulletärkee     #ilmianto     #juuretpohjoispohjanmaalla 

Huom! Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta hakuun jätetty kuva pystytään huomioimaan. Sama henkilö voi osallistua kohdehakuun useammallakin kohteella / julkaisulla.

Huomioithan nämä!

Kuvien oikeudet: Osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kohdehaun luonnetta.

Osallistumalla kohdehakuun osallistuja luovuttaa Tää on mulle tärkee -hankkeelle oikeuden käyttää ladattua julkaisua kaikessa #tääonmulletärkee-kohdehakuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen.

Osallistumalla kohdehakuun ja käyttämällä kuvan yhteydessä #-hashtageja hyväksyt nämä säännöt.

Tai täytä sähköinen lomake

Jos et halua käyttää ilmiantoon Instagram-kuvapalvelua, voit näppärästi osallistua kohdehakuun myös #tääonmulle tärkee -lomakkeen kautta.

#tääonmulletärkee-kohdehaun järjestää Maaseudun Sivistysliiton Tää on mulle tärkee -hanke.

Viimeksi muokattu 23.12.2020