4 °C
Haku

Omaolo-palvelun käyttö alkoi Taivalkoskella

POPSoten Digihankkeen puitteissa Taivalkoskella on otettu käyttöön Omaolo.fi-palvelu. Digihankkeen yhtenä tavoitteena on, että jokaisella kuntalaisella olisi mahdollisuus ja oikeus asioida digitaalisesti sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Taivalkoskella on ensivaiheessa otettu käyttöön kolme Omaolon oirearvioita: korona, virtsatietulehdus ja yleisoirearvio. Omaolo antaa asukkaalle toimintasuosituksen hänen valitsemiensa oireiden perusteella. Suositus voi olla itsehoito-ohje tai kehotus ottaa yhteyttä ammattilaiseen joko puhelimitse tai Omaolon kautta. Suositukset perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen näyttöön ja Käypä hoito -suosituksiin.

Seuraavan vuoden aikana pyrimme asteittain ottamaan käyttöön muita oirearvioita sekä muita Omaolon palveluita, kuten määräaikaistarkastuksia.

Palvelua ja sen käyttöä esitellään S-market Joki-Jussin eteisessä tiistaina 28.9.2021 klo 9:30–11.00 ja 12.00–14.00 aikana.

Linkki palveluun: Omaolo.fi

Lisätietoa palvelusta antaa omaolovastaava Susanna Vääräniemi, susanna.vaaraniemi@taivalkoski.fi ja omaolopääkäyttäjä Merja Härkönen, merja.harkonen@taivalkoski.fi

Viimeksi muokattu 27.9.2021