14 °C
Haku

Paloturvallisuusviikko

Taivalkosken paloasema toivottaa vieraat tervetulleiksi Päivä Paloasemalla -tapahtumaan!


Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään lauantaina 26.11. noin 380 paloasemalla eri puolilla Suomea.
Iloista ja elämyksellistä koko perheen turvallisuustapahtumaan vietetään myös Taivalkosken paloasemalla. Ovet ovat avoinna klo 10-13:00.

Päivä Paloasemalla -tapahtumat ovat osa Paloturvallisuusviikkoa. Kaikki tapahtumapaikat löytyvät netistä osoitteesta paloturvallisuusviikko.fi.

Päivä Paloasemalla -tapahtumista on muodostunut suuri valtakunnallinen turvallisuustapahtuma, jossa viihdytään ja opitaan elämyksellisesti paloturvallisuustaitoja. Paloturvallisuuteen päästään paloasemilla tutustumaan ihan kädestä pitäen. Nähtävillä on myös palokunnan kalustoa.
Päivä Paloasemalla aloittaa Paloturvallisuusviikon, jonka teemana tänä vuonna on palovaroittimet.
Suomalaisissa kodeissa on aivan liian vähän toimivia palovaroittimia. Siksi kaikki suomalaiset halutaan saada huolehtimaan varoittimiensa kunnossapidosta. Palovaroitintietous leviää siis myös paloasemilla.

Kodin paloturvallisuus paranee parhaiten, kun saa itse kokeilla ja harjoitella asioita. Tervetuloa paloasemalle, toivottaa Taivalkosken VPK.
Kaikkien Päivä Paloasemalla -tapahtumaan osallistuvien asemien aukioloajat ja osoitteet löytyvät internetistä osoitteesta https://paloturvallisuusviikko.fi/paiva-paloasemalla/

Kokeile myös hauskaa palovaroitintanssia! Ohjeet ja musiikkikappaleen löydät tämän artikkelin lopusta.


Virtuaalinen paloasema on avoinna 20.11.–3.12. osoitteessa www.paloturvallisuusviikko.fi/paiva-paloasemalla/.


Paloturvallisuusviikkoa koordinoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö. Yhteistyössä ovat mukana Pelastuslaitokset, Pelastusliitot, sisäministeriö, EHYT ry, Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto, Kirkkohallituksen Diakonia ja yhteiskunta, Suomen Kiinteistöliitto, Suomen Omakotiliitto, Suomen Palopäällystöliitto, Nuohousalan Keskusliitto sekä Vanhustyön Keskusliitto. Paloturvallisuusviikon rahoittaa Palosuojelurahasto.

Viimeksi muokattu 17.11.2022