15 °C
Haku

Taivalkosken kirjasto

Yleistietoa kunnan kirjastopalveluista

Kirjasto sijaitsee Päätalo-keskuksessa, josta löytyvät myös kulttuuripalvelut, kansalaisopisto sekä Päätaloinstituutti.

Taivalkosken kirjasto kuuluu OUTI-kirjastokimppaan. OUTI-kirjastoihin kuuluu 16 eri kaupungin- ja kunnankirjastoa, joilla on yhteinen aineisto- ja asiakasrekisteri, sekä verkkokirjasto. OUTI-kirjastokortilla voit käyttää kaikkien OUTI-kirjastojen palveluita.

Kirjasto on kaikille avoin palvelu. Aineiston lainaamiseen tarvitset kirjastokortin. Kirjastokortin saat kirjastosta täyttämällä asiakastietolomakkeen ja esittämällä kuvallisen henkilötodistuksen. Alle 15-vuotias tarvitsee huoltajansa kirjallisen suostumuksen asiakastietolomakkeeseen. Huoltaja vastaa alle 18-vuotiaan lainoista.

Outi-verkkokirjastossa voit selata aineistoja ilman tunnuksia. Lainojen uusimiseen ja varauksen tekemiseen tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin, jonka saat kirjastosta. Toisen Outi-kirjaston aineistoa saat tekemällä varauksen kirjastossa tai verkkokirjaston kautta. Kaukolainat muista kirjastoista on tilattava oman kirjaston kautta.

Myöhässä olevista lainoista peritään myöhästymismaksu OUTI-kirjastojen yhteisten käyttösääntöjen mukaisesti. Kaukolainojen tilaus, kopiointi ja tulostus ovat maksullisia palveluita.

Aukioloajat

MA, KE, TO10 – 18 omatoimi 18 – 21
TI, PE10 – 16 omatoimi 16 – 21
LA, SUomatoimi 9 – 18

Lehtisali avautuu arkisin klo. 8.30

Yhteystiedot

Taivalkosken kirjasto
Urheilutie 4 A
93400 Taivalkoski
Puh. 040 860 8999
kirjasto(at)taivalkoski.fi

Satu Särkelä

Kirjastonhoitaja

Soita: 0408608998

Viesti:

Viimeksi muokattu 7.5.2024