-13 °C
Haku

Kulttuuriavustukset

Kulttuuriavustukset
Vuosittain jaettavista kulttuuriavustuksista päättää sivistyslautakunta. Hakuaika on keväisin. Kirjalliset hakemukset liitteineen toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen taivalkoski.sivistysltk@taivalkoski.fi tai postitse osoitteeseen Taivalkosken sivistyslautakunta, PL 25, 93401 Taivalkoski (Käyntiosoite: Urheilutie 4B). Hakemus tulee toimittaa kirjekuoressa ja kuoreen laitetaan merkintä “Kulttuuriavustukset”.

Kohdeavustus myönnetään taivalkoskelaisille kulttuuritoimintaa harrastaville yhteisöille kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan.

Tällä sivulla

Kuvaus

Yhdistykset, säätiöt, laitokset ja muut kunnassa toimivat yhteisöt voivat saada kulttuuritoiminnan harjoittamiseen ja edistämiseen avustuksia kunnalta ja valtiolta.

Kunnan tehtävänä on tukea kulttuuritoimintaa kunnassa. Taivalkoskella kulttuuripalveluiden kohdeavustusta myönnetään taivalkoskelaisille yhdistyksille, yhteisöille ja työryhmille kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan. Kulttuuriavustukset ovat harkinnanvaraisia avustuksia ja niitä voi hakea lyhytaikaisen tai koko vuoden kestävän hankkeen tai toiminnan tukemiseen. Kaikki avustukset ovat kohdeavustuksia.

Kulttuurin kohdeavustusta voit hakea erillisellä hakemuksella. Julkaisemme hakuilmoituksen hakulomakkeineen ja ohjeineen Taivalkosken kunnan verkkosivulla maalis-huhtikuun aikana.

Palvelu on maksuton.

Kulttuurin kohdeavustus myönnetään vain taivalkoskelaisille yhteisöille Taivalkoskella tapahtuvaan toimintaan. Avustuksen myöntäminen on harkinnanvaraista.

Palvelusta vastaa

Taivalkosken kunta

Viimeksi muokattu 15.6.2021

Sähköinen asiointi

Kulttuurituottaja

Kulttuurituottajalta voit tiedustella kulttuuritoimeen ja kulttuuriavustuksiin liittyvistä asioista.

Puhelinnumerot

Puhelin: +358 405232993

Maksullisuus: Maksullinen numero

Verkkosivut