10 °C
Haku
Frisbeegolfia Taivalvaaran radalla Frisbeegolfia Taivalvaaran radalla

Frisbeegolf

Taivalkoski on todellinen frisbeegolfaajan unelmakohde. Meiltä löytyy yhteensä neljä rataa ja puttiparkki!

TAIVALVAARA

Taivalvaaralta löydät uudistetun 18-väyläisen radan, puttialueen ja rangen. Alueelta löytyy paljon parkkipaikkoja.

PÖLLIMEHTÄ FRISBEEGOLF
Uusittu 18-väyläinen, aktiivi harrastajille ja kilpapelaajille soveltuva rata. Rata kiertää keskuksen laskettelurinteillä ja kuivilla metsäkankailla. Radalla on paljon korkeuseroja ja koko radan pelaamiseen kuluu aikaa noin kaksi tuntia. Radan par (ihannetulos) on 60 heittoa ja väylien yhteispituus on 2185 m. Rata on käytössä toukokuun puolivälistä lokakuun loppuun (riippuen lumitilanteesta)

Kartta
Tuloskortti

Radan tiedot frisbeegolfradat.fi sivustolla.

 

YHDEKSÄN PEIKON REITTI

Tuorein tulokas Taivalkosken frisbeegolfratojen joukkoon on Yhdeksän Peikon Reitti. Urheilukentän lähimaastoon rakennettu 9-väyläinen rata on suunniteltu erityisesti lapsia silmällä pitäen, mutta toimii myös aloitteleville aikuisille.
Peikkoteemainen rata on riittävän helppo perheen pienimmille ja onnistuupa omien eväidenkin nauttiminen radan taukopaikalla. Voit myös jättää radan yhdeksälle peikolle terveiset vieraskirjaan.
Ratakartta 
Radan tiedot frisbeegolfradat.fi sivustolla.

MELONTAKESKUKSEN PUTTIPARKKI

Nyt pääset hiomaan lähipelin kuntoon ja kisailemaan kavereiden kesken puttiherruudesta. Kaksi koria ja useita merkittyjä heittopaikkoja, niistä on puttiparkki tehty.
Opastauluista  löytyy pelivinkkejä, mutta aina voit itse keksiä lisää pelejä.
Autoille löytyy parkkitilaa melontakeskuksen parkkipaikalta. Kävele sillan ali, ja Puttiparkki löytyy sillan toiselta puolelta, aivan kosken rannalla sijaitsevalta nurmialueelta.
Opastaulu 1

Opastaulu 2 

DISC GOLF PARK KYLMÄLUOMA

Leppoisa 9-väyläinen rata Kylmäluoman retkeilykeskuksessa. Rata on vapaasti kaikkien käytettävissä. Retkeilykeskuksen vastaanotto vuokraa välineitä ja myy ratakarttoja. Rata alkaa vastaanottorakennuksen takaa.

Ratakartta
Radan tiedot frisbeegolfradat.fi sivustolla.

Lisätietoja

Petri Voutilainen

Liikunnanohjaaja

Soita: +358 40 5339910

Viesti:

Viimeksi muokattu 10.11.2022