20 °C
Haku
Frisbeegolfia Taivalvaaran radalla Frisbeegolfia Taivalvaaran radalla

Frisbeegolf

Taivalkoski on todellinen frisbeegolfaajan unelmakohde. Meiltä löytyy yhteensä neljä rataa ja puttiparkki!

TAIVALVAARA

Taivalvaaran frisbeegolfpuisto pitää sisällään kaksi 18-väyläistä rataa. Pelattavaa riittää yhteensä siis hulppeat 36 väylää! Molemmat radat ovat Taivalvaaran hiihtokeskuksessa ja sijaitsevat lähekkäin. Alueelta löytyy paljon parkkipaikkoja, treenikori ja pituusheittoväylä.

TAIVALVAARA DPG
18-väyläinen, aktiivi harrastajille ja kilpapelaajille soveltuva rata. Rata kiertää keskuksen laskettelutinteillä ja kuivilla metsäkankailla. Radalla on paljon korkeuseroja ja koko radan pelaamiseen kuluu aikaa noin kaksi tuntia. Radan par (ihannetulos) on 58 heittoa ja väylien yhteispituus on 1934 m. Rata on käytössä toukokuun puolivälistä lokakuun loppuun (riippuen lumitilanteesta)
Ratakartta 
Radan tiedot frisbeegolfradat.fi sivustolla.

KYLMÄPERÄ DGP
Tämä 18-väyläinen rata sopii kaiken tasoisille pelaajille. Radan korkeuserot ovat selvästi pienemmät kuin Taivalvaara DGP:n. Par tällä radalla on 57 heittoa ja väylien yhteispituus 1902 m. Väylät 1-6 muodostavat perheradan, jonka par on 18 ja väylien yhteispituus 553 m:
Radan nimi tulee Kylmäperän lähteiköstä, joka sijaitsee aivan radan vieressä. Lähteikkö on veden tuotoltaan toiseksi suurin Suomessa.
Ratakartta
Radan tiedot frisbeegolfradat.fi sivustolla.

YHDEKSÄN PEIKON REITTI

Tuorein tulokas Taivalkosken frisbeegolfratojen joukkoon on Yhdeksän Peikon Reitti. Urheilukentän lähimaastoon rakennettu 9-väyläinen rata on suunniteltu erityisesti lapsia silmällä pitäen, mutta toimii myös aloitteleville aikuisille.
Peikkoteemainen rata on riittävän helppo perheen pienimmille ja onnistuupa omien eväidenkin nauttiminen radan taukopaikalla. Voit myös jättää radan yhdeksälle peikolle terveiset vieraskirjaan.
Ratakartta 
Radan tiedot frisbeegolfradat.fi sivustolla.

MELONTAKESKUKSEN PUTTIPARKKI

Nyt pääset hiomaan lähipelin kuntoon ja kisailemaan kavereiden kesken puttiherruudesta. Kaksi koria ja useita merkittyjä heittopaikkoja, niistä on puttiparkki tehty.
Opastauluista  löytyy pelivinkkejä, mutta aina voit itse keksiä lisää pelejä.
Autoille löytyy parkkitilaa melontakeskuksen parkkipaikalta. Kävele sillan ali, ja Puttiparkki löytyy sillan toiselta puolelta, aivan kosken rannalla sijaitsevalta nurmialueelta.
Opastaulu 1

Opastaulu 2 

DISC GOLF PARK KYLMÄLUOMA

Leppoisa 9-väyläinen rata Kylmäluoman retkeilykeskuksessa. Rata on vapaasti kaikkien käytettävissä. Retkeilykeskuksen vastaanotto vuokraa välineitä ja myy ratakarttoja. Rata alkaa vastaanottorakennuksen takaa.

Ratakartta
Radan tiedot frisbeegolfradat.fi sivustolla.

Lisätietoja

Petri Voutilainen

Liikunnanohjaaja

Soita: +358 40 5339910

Viesti:

Viimeksi muokattu 8.12.2020