24 °C
Haku

Summer Games Festarit

Mitä olisi tapahtuma ilman kunnon festareita? Summer Games festarit pidetään lauantaina 18.6. klo 19.00 alkaen Taivalkosken melontakeskuksen upeassa miljöössä.

ESIINTYJÄT
Ensimmäisenä lavalla astelee melko tuore omia rock-kappaleita esittävä Medium Arvet. Kovassa nosteessa olevan bändin keulahahmo on Taivalkosken oma poika Eetu Moilanen.

Musiikin väliin Ursula Herlin tarjoilee komiikkaa. Ursula on noussut hämmästyttävän nopeasti kohti suomalaisen komiikan terävintä kärkeä ja hänestä povataankin Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa. Ursulalla on luontainen kyky löytää koomisia piirteitä elämän arkisista asioista, mutta täysin uudenlaisesta ja ennen kaikkea hauskasta näkökulmasta.

Illan huipentaa DJ Matti Airaksisen a.k.a DJ PartaMatin show.  Hän on suomalainen radiotoimittaja ja DJ. Hän juonsi YleX-kanavalla perjantaisin esitettäviä Disko2000- ja Parasta Ennen -ohjelmia. Nykyisin hän juontaa radio Novan Retroperjantaita. DJ-keikoillaan Airaksinen soittaa lähinnä Parasta ennen -ohjelmasta tuttua 1990-luvun musiikkia. Luvassa onkin tiukka pläjäys vanhoja hittejä.

AIKATAULU
19.10- avaussanat
19.20  Medium Arvet
20.40  Ursula Herlin
21.30  DJ Parta Matti

FESTARIPASSIT
Hinnat: 30 €, alle 12- vuotiaat 15 €.

Festaripassin voit myös ostaa kisa-/turnauspassin yhteydessä. Tällöin se on hieman edullisempi. Tästä lisää urheilulajiosiossa.

Ennakkoon festaripassin voit ostaa melontakeskuksesta puh: 040 5339910.

OHEISOHJELMA
Kaverin kanssa voimiaan voi mitellä sumopainin merkeissä.

Luonnollisesti tarjolla on ruokamyyntiä ja virvokkeita.
Alueella on myös alkoholin anniskelualue.

Viimeksi muokattu 16.6.2022