9 °C
Haku

Opiskelijaedut

Aktiivikortti

Opiskelijalla on mahdollisuus hankkia itselleen aktiivikortti, joka oikeuttaa opiskelemaan kolmella kansalaisopiston normaalikursseilla lukuvuoden aikana (kolmella kurssilla syyslukukaudella ja kolmella kurssilla kevätlukukaudella). Aktiivikortti ei käy lyhyt- eikä erikoiskursseille. Mikäli aktiivikortti ei käy kurssille, siitä on maininta kurssin kohdalla. Aktiivikortin hinta on 100 € ja sen voi tilata puhelimitse numerosta 040 573 0820. Asiakkaalle lähetetään aktiivikortista lasku. Aktiivikortti on voimassa lukuvuoden (syys- ja kevätlukukauden) ja se on henkilökohtainen. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli Sinulla on aktiivikortti.

Vuorotyöläisen harrastuspassi

Vuorotyötä tekevällä opiskelijalla on mahdollisuus hankkia itselleen harrastuspassi, joka oikeuttaa käymään vapaavalintaisesti 10 kertaa kansalaisopiston normaaleilla kursseilla, lukuun ottamatta lyhytkursseja. Harrastuspassin hinta on 25 € ja sen voi tilata puhelimitse numerosta 040 573 0820 tai käydä hakemassa opiston toimistosta (yläkoulun kansliasta). Emme käsittele toimistolla käteistä, vaan asiakkaalle lähetetään harrastuspassista lasku. Harrastuspassi on voimassa lukuvuoden ja se on henkilökohtainen. Todistus vuorotyöstä on esitettävä passin oston yhteydessä. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli Sinulla on harrastuspassi.

Smartum Liikunta/Liikunta- ja kulttuuriseteli, Ticket Duo® -kortti ja ePassi

Otamme vastaan Smartum Liikunta- sekä Liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä Ticekt Duo® -korttimaksuja. Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli käyvät opiston liikunta-, tanssi-, musiikki-, taide-, kädentaito-, kieli- ja näyttämötaidekursseihin. Ne eivät käy tietotekniikka- ja yhteiskunnallisten aineiden kursseihin. Seteleitä on saatavana monen arvoisina. Mikäli maksat osan tai koko kurssimaksun seteillä, muista mertä ilmoittautumislomakkeeseen kurssille käyttämäsi euromäärä. Mikäli ilmoittautumislomakkeeseen ei ole merkitty setelien euromäärää, emme hyvitä seteleitä jälkikäteen. Seteleitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä anneta rahaa takaisin. Setelillä ei voi maksaa materiaalimaksuja. Opistolla on käytössä myös Smartum-maksuliittymä. Ilmoittautuessasi internetissä www.taivalkoski.fi/palvelut/kansalaisopisto voit ilmoittautumisen päätteeksi maksaa kurssimaksusi suoraan Smartum-saldolla. Myös ePassilla (ePassi Sportti ja Kulttuuri) voi maksaa ilmoittautuessa internetissä liikunta- ja kulttuurikursseille. ePassilla voi myös maksaa ilmoittamalla toimistoon oman ePassille ilmoittamansa puhelinnumeron, jolloin toimiston kautta veloitetaan ePassilta kurssimaksu. Ticket Duo® -kortilla (Edenred) voit maksaa Taivalkosken kansalaisopiston liikunta- ja kulttuurikurssien (kädentaidot, kuvataide, kirjallisuus) kurssimaksut sekä kulttuuriretket kirjaston palvelutiskillä. Edellä mainituilla maksuvälineillä maksettua kurssimaksua ei palauteta, mikäli kurssin peruuttaminen johtuu asiakkaasta. Opiston peruessa kurssin opiskelija voi siirtää maksun johonkin vastaavaan kurssiin

Opintoseteli työttömille, senioriväestölle, maahanmuuttajille ja alhaisen pohjakoulutuksen omaaville

Opetushallitus on myöntänyt Taivalkosken kansalaisopistolle opintoseteliavustusta, jonka kohderyhminä ovat työttömät, senioriväestö, maahanmuuttajat ja alhaisen pohjakoulutuksen omaavat. Senioriväestöllä tarkoitetaan 63 vuotta täyttäneitä tai eläkkeellä olevia henkilöitä. Alhaisen pohjakoulutuksen omaavilla henkilöllä tarkoitetaan henkilöä, jolla ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta. Kansalaisopisto tarjoaa työttömille, senioreille, maahanmuuttajille ja alhaisen pohjakoulutuksen omaaville henkilöille 15 euron alennuksen kurssimaksusta lukuvuonna 2017-2018 niin usealle kuin Opetushallituksen myöntämä avustus riittää (1 opintoseteli/henkilö). Opintosetelin saamisen ehtona on ilmoittautuminen valitsemalleen kurssille soittamalla opiston toimistoon ja työttömyyden tai eläkkeellä olemisen todistaminen. Ilmoittautua täytyy siis jokaiselle kurssille, johon haluaa opintosetelin käyttää, vaikka kurssin kohdalla ei niin pyydettäisikään tekemään. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli Sinulla on opintoseteli. Mikäli ilmoittautumislomakkeessa ei ole merkintää opintosetelistä, ja lasku on lähtenyt asiakkaalle, emme hyvitä laskua. Mikäli kurssimaksu on pienempi kuin opintoseteli, emme hyvitä erotusta.

Aira Tauriainen

Opistosihteeri

Soita: 040 5730 820

Viesti:

Viimeksi muokattu 16.12.2020