24 °C
Haku

Opiskelijaedut

Kuva: @rakkaudellariikka

Aktiivikortti

Opiskelijalla on mahdollisuus hankkia itselleen aktiivikortti, joka oikeuttaa opiskelemaan kolmella kansalaisopiston normaalikursseilla lukuvuoden aikana
(kolmella kurssilla syyslukukaudella ja kolmella kurssilla kevätlukukaudella). Aktiivikortti ei käy erikoiskursseille. Mikäli aktiivikortti ei käy kurssille, siitä on maininta kurssin kohdalla. Aktiivikortin hinta on 130 € ja sen voi tilata puhelimitse numerosta 040 573 0820. Asiakkaalle lähetetään aktiivikortista lasku. Aktiivikortti on voimassa lukuvuoden (syys- ja kevätlukukauden) ja se on henkilökohtainen. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli sinulla on aktiivikortti.

Vuorotyöläisen harrastuspassi

Vuorotyötä tekevällä opiskelijalla on mahdollisuus hankkia itselleen harrastuspassi, joka oikeuttaa käymään vapaavalintaisesti 10 kertaa kansalaisopiston normaaleilla kursseilla, lukuun ottamatta lyhytkursseja. Harrastuspassin hinta on 30 € ja sen voi tilata puhelimitse numerosta 040 573 0820 tai käydä hakemassa opiston toimistosta (yläkoulun kansliasta). Emme käsittele toimistolla käteistä, vaan asiakkaalle lähetetään harrastuspassista lasku. Harrastuspassi on voimassa lukuvuoden ja se on henkilökohtainen. Todistus vuorotyöstä on esitettävä passin oston yhteydessä. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli sinulla on harrastuspassi.

Opintoseteli työttömille, senioriväestölle, maahanmuuttajille ja alhaisen pohjakoulutuksen omaaville

Opetushallitus on myöntänyt Taivalkosken kansalaisopistolle opintoseteliavustusta, jonka kohderyhminä ovat työttömät, senioriväestö, maahanmuuttajat ja alhaisen pohjakoulutuksen omaavat. Senioriväestöllä tarkoitetaan 63 vuotta täyttäneitä tai eläkkeellä olevia henkilöitä. Alhaisen pohjakoulutuksen omaavilla henkilöllä tarkoitetaan henkilöä, jolla ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta.

Kansalaisopisto tarjoaa työttömille, senioreille, maahanmuuttajille ja alhaisen pohjakoulutuksen omaaville henkilöille 20 euron alennuksen kurssimaksusta lukuvuonna 2022-2023 niin usealle kuin Opetushallituksen myöntämä avustus riittää (1 opintoseteli/henkilö). Opintosetelin saamisen ehtona on ilmoittautuminen valitsemalleen kurssille soittamalla opiston toimistoon ja työttömyyden tai eläkkeellä olemisen todistaminen. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli Sinulla on opintoseteli. Mikäli ilmoittautumislomakkeessa ei ole merkintää opintosetelistä ja lasku on lähtenyt asiakkaalle, emme hyvitä laskua. Mikäli kurssimaksu on pienempi kuin opintoseteli, emme hyvitä erotusta.

Smartum Liikunta/Liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenred -kortti ja ePassi

Otamme vastaan Smartum Liikunta- sekä Liikunta- ja kulttuuriseteleitä, Edenred-korttimaksuja sekä ePassimaksuja.

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli käyvät opiston liikunta-, tanssi-, musiikki-, taide-, kädentaito-, kieli- ja näyttämötaidekursseihin. Ne eivät käy tietotekniikka- ja yhteiskunnallisten aineiden kursseihin. Seteleitä on saatavana monen arvoisina. Mikäli maksat osan tai koko kurssimaksun seteleillä, muista merkitä ilmoittautumislomakkeeseen kurssille käyttämäsi euromäärä. Mikäli ilmoittautumislomakkeeseen ei ole merkitty setelien euromäärää, emme hyvitä seteleitä jälkikäteen. Seteleitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä anneta rahaa takaisin, eikä niillä voi maksaa materiaalimaksuja. Opistolla on käytössä myös Smartum-maksuliittymä. Ilmoittautuessasi internetissä uusi.opistopalvelut.fi/taivalkoski voit ilmoittautumisen päätteeksi maksaa kurssimaksusi suoraan Smartum-saldolla.

Myös ePassilla (ePassi Sportti ja Kulttuuri) voi maksaa ilmoittautuessa internetissä liikunta- ja kulttuurikursseille. ePassilla voi myös maksaa ilmoittamalla toimistoon oman ePassille ilmoittamansa puhelinnumeron, jolloin toimiston kautta veloitetaan ePassilta kurssimaksu. Edenred-kortilla voit maksaa Taivalkosken kansalaisopiston liikunta- ja kulttuurikurssien (kädentaidot, kuvataide, kirjallisuus) kurssimaksut sekä kulttuuriretket kirjaston palvelutiskillä.

Mikäli maksat kurssimaksun Edenred-kortilla, älä odota laskua, vaan ota ylös kurssin numero, nimi ja kurssimaksu ja esitä ne kirjaston palvelutiskillä.

Edellä mainituilla maksuvälineillä maksettua kurssimaksua ei palauteta, mikäli kurssin peruuttaminen johtuu asiakkaasta. Opiston peruessa kurssin opiskelija voi siirtää maksun johonkin vastaavaan kurssiin.

Aira Tauriainen

Koulusihteeri (yläkoulu) ja kansalaisopiston toimisto

Soita: 040 5730 820

Viesti:

Virve Seiteri

Koulutussuunnittelija

Soita: 040 8310 428

Viesti:

Kati Koivukangas

Kansalaisopiston rehtori

Soita: 040 7411 507

Viesti:

Viimeksi muokattu 30.6.2023