6 °C
Haku

Opiskelijaedut

Aktiivikortti

Opiskelijalla on mahdollisuus hankkia itselleen aktiivikortti, joka oikeuttaa opiskelemaan kolmella kansalaisopiston normaalikursseilla lukuvuoden aikana, kolmella kurssilla syyslukukaudella ja kolmella kurssilla kevätlukukaudella, aktiivikortti on henkilökohtainen. Aktiivikortti ei käy lyhyt- eikä erikoiskursseille. Mikäli aktiivikortti ei käy kurssille, siitä on maininta kurssin kohdalla. Aktiivikortin hinta on 120 € ja sen voi tilata puhelimitse numerosta 040 573 0820. Asiakkaalle lähetetään aktiivikortista lasku. Muistathan merkitä ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli sinulla on aktiivikortti.

Vuorotyöläisen harrastuspassi

Vuorotyötä tekevällä opiskelijalla on mahdollisuus hankkia itselleen harrastuspassi, joka oikeuttaa käymään vapaavalintaisesti 10 kertaa kansalaisopiston normaaleilla kursseilla, lukuun ottamatta lyhytkursseja. Harrastuspassin hinta on 25 € ja sen voi tilata puhelimitse numerosta 040 573 0820 tai käydä hakemassa opiston toimistosta yläkoulun kansliasta. Emme käsittele toimistolla käteistä, vaan asiakkaalle lähetetään harrastuspassista lasku. Harrastuspassi on voimassa lukuvuoden ja se on henkilökohtainen. Todistus vuorotyöstä on esitettävä passin oston yhteydessä. Muistathan merkitä ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli sinulla on harrastuspassi.

Opintoseteli työttömille, senioriväestölle, maahanmuuttajille ja alhaisen pohjakoulutuksen omaaville

Opetushallitus on myöntänyt Taivalkosken kansalaisopistolle opintoseteliavustusta, jonka kohderyhminä ovat työttömät, senioriväestö, maahanmuuttajat ja alhaisen pohjakoulutuksen omaavat. Senioriväestöllä tarkoitetaan 63 vuotta täyttäneitä tai eläkkeellä olevia henkilöitä. Alhaisen pohjakoulutuksen omaavilla henkilöllä tarkoitetaan henkilöä, jolla ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta. Kansalaisopisto tarjoaa työttömille, senioreille, maahanmuuttajille ja alhaisen pohjakoulutuksen omaaville henkilöille 15 euron alennuksen kurssimaksusta lukuvuonna 2021-2022 niin usealle kuin Opetushallituksen myöntämä avustus riittää (1 opintoseteli/henkilö). Muistathan merkitä ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli sinulla on opintoseteli. Opintosetelin saamisen ehtona on, että ilmoittaudut valitsemalleen kurssille soittamalla opiston toimistoon (Huom! ei netti-ilmoittautumista) sekä työttömyyden tai eläkkeellä olemisen todistaminen.

Smartum Liikunta/Liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenred -kortti ja ePassi

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli käyvät opiston liikunta-, tanssi-, musiikki-, taide-, kädentaito-, kieli- ja näyttämötaidekursseihin. Ne eivät käy tietotekniikka- ja yhteiskunnallisten aineiden kursseihin. Seteleitä on saatavana monen arvoisina. Mikäli maksat osan tai koko kurssimaksun seteillä, muistathan merkitä ilmoittautumislomakkeeseen kurssille käyttämäsi euromäärä. Setelillä ei voi maksaa materiaalimaksuja, niitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä anneta rahaa takaisin. Opistolla on käytössä myös Smartum-maksuliittymä. Ilmoittautuessasi internetissä voit ilmoittautumisen päätteeksi maksaa kurssimaksusi suoraan Smartum-saldolla.

Myös ePassilla, ePassi Sportti ja Kulttuuri voi maksaa ilmoittautuessa internetissä liikunta- ja kulttuurikursseille. ePassilla voi myös maksaa ilmoittamalla toimistoon oman ePassille ilmoittamansa puhelinnumeron, jolloin toimiston kautta veloitetaan ePassilta kurssimaksu.

Edenred-kortilla voit maksaa Taivalkosken kansalaisopiston liikunta- ja kulttuurikurssien (kädentaidot, kuvataide, kirjallisuus) kurssimaksut sekä kulttuuriretket kirjaston palvelutiskillä. Edellä mainituilla maksuvälineillä maksettua kurssimaksua ei palauteta, mikäli kurssin peruuttaminen johtuu asiakkaasta. Opiston peruessa kurssin opiskelija voi siirtää maksun johonkin vastaavaan kurssiin

Aira Tauriainen

Opistosihteeri

Soita: 040 5730 820

Viesti:

Virve Seiteri

Koulutussuunnittelija

Soita: 040 8310 428

Viesti:

Kati Koivukangas

Kansalaisopiston rehtori

Soita: 040 7411 507

Viesti:

Viimeksi muokattu 2.11.2021