24 °C
Haku

Opiskelijalle

Kuva: @retkineuvoja_juho

Opiskelijaksi ilmoittautuminen

Opiskelijaksi ilmoittaudutaan aina ennakkoilmoittautumisen kautta. Muistathan ilmoittautua ennakkoon, ryhmä alkaa vain jos ennakkoilmoittautuneita on riittävästi. Ennakkoilmoittautuminen tehdään joko täyttämällä ilmoittautumislomake netissä, osoitteessa opistopalvelut.fi/taivalkoski tai puhelimitse opiston toimistoon (ei tekstiviestillä). Musiikin yksityisopetuskursseille ilmoittaudutaan suoraan kurssin opettajalle, joka antaa ilmoittautuessa opiskelijalle henkilökohtaisen soittoajan.

Otamme opiskelijat ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuessasi saat heti tietää, saatko kurssipaikan vai jäätkö varapaikalle. Vapautuvista opiskelupaikoista ilmoitamme tekstiviestillä tai sähköpostitse. Muistathan ilmoittautuessasi antaa ajantasaiset yhteystiedot, ilmoitamme vapautuvista opiskelupaikoista ja mahdollisista kurssiperuuntumisista joko tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Kurssimaksut

Kurssimaksu on ilmoitettu jokaisen kurssin kohdalla. Suluissa on ensin syyslukukauden kurssimaksu, seuraavaksi kevätlukukauden maksu. Voit maksaa syyslukukauden kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkisi kautta tai vaihtoehtoisesti sinulle lähetetään lasku. Huomiothan, että jos olet oikeutettu opintosetelialennukseen, älä maksa kurssia ilmoittautumisen yhteydessä.

Henkilötunnus laskutusta varten on pakollinen tieto, joten muistathan laittaa sen ilmoittautumislomakkeeseen laskutusta varten. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumislomakkeeseen laskutusosoitteeksi laitetaan huoltajan nimi, osoitetiedot ja henkilötunnus ja ilmoittautumislomakkeessa tulee olla huoltajan allekirjoitus. Muista myös ilmoittaa ilmoittautumislomakkeessa laskutusosoite, jos esimerkiksi työnantajasi maksaa kurssimaksun.

Voit perua varatun paikan veloituksetta ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Peruuttamattomista kurssipaikoista veloitetaan koko kurssin hinta. Peruutusmahdollisuutta ei ole sellaisilla kursseilla, joille esim. kurssimateriaalit tai muut tarvikkeet on tilattu etukäteen. Voit käydä kerran tutustumassa kurssille, toisesta käyntikerrasta lähetämme sinulle laskun. Peruuta aina kurssille osallistumisesi toimistoon, jos et pääse kurssille tai käyt kurssilla vain tutustumiskerran.

Materiaalit

Opiskelijat hankkivat itse kurssilla tarvitsemansa materiaalit. Jos opettaja hankkii kurssin materiaalit ja tarvikkeet, hän perii erillisen tarvikemaksun opiskelijoilta.

Vakuutukset

Opisto ei vakuuta opiskelijoita, joten opiskelijoiden kannattaa itse huolehtia vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta. Opisto ei myöskään korvaa esim. poltossa rikkoutuneita opiskelijoiden töitä.

Todistukset

Kaikesta säännöllisestä opiskelusta annetaan pyydettäessä todistus, joka maksaa 5 €.

Opiston ylläpimät rekisterit

Opisto ylläpitää opiskelijarekisteriä asiakassuhteen nojalla. Rekisterin ylläpitämisessä noudatetaan Henkilötietolain (1999/523) määräyksiä. Rekisteriä ylläpidetään tilastotarkoituksessa, eikä sen sisältämiä henkilötietoja luovuteta sivullisille.

Aira Tauriainen

Koulusihteeri (yläkoulu) ja kansalaisopiston toimisto

Soita: 040 5730 820

Viesti:

Virve Seiteri

Koulutussuunnittelija

Soita: 040 8310 428

Viesti:

Kati Koivukangas

Kansalaisopiston rehtori

Soita: 040 7411 507

Viesti:

Viimeksi muokattu 30.6.2023