1 °C
Haku

Työllistämisyksikkö

Työllistämisyksikön kautta hoidetaan työllistäminen kunnan eri yksiköihin sekä nuorten työpajalle. Työllistämisyksikkö on tiiviissä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja kehittää palvelujaan yhdessä eri hankkeiden ja toimijoiden kanssa.

Palkkatukityö

Taivalkosken kunta työllistää kunnan yksiköiden avustaviin tehtäviin työttömiä työnhakijoita. Aikaisempaa työkokemusta alalta ei edellytetä, koska työtehtäviin opastetaan ja perehdytetään.

Ota meihin yhteyttä ja tarkista, voisitko juuri sinä olla seuraava työllistettävämme!

Ulla Majava

Työvalmentaja

Soita: 040 860 9042

Viesti:

Minna Voutilainen

Palveluohjaaja

Soita: 040 841 2509

Viesti:

Kuntalisä

Taivalkoskelaisen työttömän henkilön työllistävä työnantaja voi hakea Taivalkosken kunnalta kuntalisää työsuhteen alkuvaiheen tueksi. Tukea voidaan maksaa nuoren (alle 29-vuotiaan) tai yli vuoden työttömänä olleen henkilön työllistämiseen.

Kysy kuntalisästä: Ulla Majava 040 860 9042

Palveluohjaus

Työllistämisyksikön palveluohjaus on tarkoitettu työttömille, jotka tarvitsevat apua oman työllistymisensä tueksi. Palveluohjaajan tehtävänä on auttaa palvelujen löytämisessä. Palveluohjaus koostuu palvelutarpeen selvittämisestä, suunnitelman tekemisestä, viranomaisyhteistyöstä sekä palvelujen yhteensovittamisesta. Palveluohjaus perustuu asiakkaan kohtaamiseen ja tukemiseen kohti omia tavoitteitaan.

Kysy palveluohjauksesta: Minna Voutilainen 040 841 2509

Viimeksi muokattu 3.3.2022