14 °C
Haku

Pohjois-Pohjanmaan virtuaaliset järjestömessut 9.-10.11.2021

Virtuaaliset järjestömessut tulevat jälleen! 9.–10.11.2021 pidettävä verkkotapahtuma on tällä kertaa suunnattu Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysalan nykyisille ja tuleville ammattilaisille sekä kunnanvaltuutetuille ja aluevaltuustoehdokkaille, mutta kaikki kiinnostuneet voivat osallistua verkossa toteutettavaan ohjelmaan omalta laitteeltaan.

Mitä on luvassa?  

Järjestöissä tehdään monipuolista työtä ja järjestömessuilla esitellään järjestöjen tekemää tärkeää työtä mm. osallisuuden vahvistamisen sekä hyvinvoinnin ja terveyden tukemisen eteen. Messujen ohjelmistoon mahtuu erilaisia sisältöjä toiminnan esittelyistä koulutuksiin ja hyvien käytäntöjen sekä kokemustarinoiden jakamisesta verkostoitumiseen. Messuohjelmat ovat kestoltaan 15-60min, joten voit piipahtaa messuilla juuri sen hetken, joka sinulle sopii.

Messujen ohjelma löytyy sivulta https://www.jarjestomessut.fi/ 

Ilmaise osallistumisesi tai kiinnostuksesi Facebook-tapahtumassa https://fb.me/e/1SUIoNN12

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #POPjärjestömessut2021 

Nuorten Ystävät ry ja POPsote-hanke/Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri toteuttavat Pohjois-Pohjanmaan virtuaaliset järjestömessut yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen, Koillisen Kumppanit -hankkeen/Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n, ALVA-verkoston/Raudaskylän Kristillisen Opiston sekä Raahen Kansalaistalo Jyty ry:n kanssa.

Viimeksi muokattu 2.11.2021