4 °C
Haku

Taivalkosken kunnan sivistystoimenjohtajan virka julistetaan haettavaksi.

Haluatko olla kokemassa ainutlaatuista tulevaisuutta Taivalkoskella? Kehittyvä Taivalkosken kunta hakee aktiivista, innostuvaa ja yhteistyökykyistä sivistystoimen johtajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Tule toteuttamaan kanssamme uutta kuntastrategiaamme.

Sivistystoimenjohtajan toimenkuvaan kuuluvat sivistystoimen toimialan ja sen henkilöstön johtaminen. Sivistystoimenjohtaja vastaan sivistyspalveluiden toimialajohtajana esi-, perus-, ja lukio – opetuksesta, varhaiskasvatuksen toiminnasta, vapaa-aika-, kirjasto-, kulttuuri-, kansalaisopisto- , työllistämisyksikkö- ja sivistyspalveluiden hallinnon toiminnasta. Sivistystoimenjohtaja johtaa toimialansa palvelujen järjestämistä, vastaa talouden johtamisesta, vastaa toimialan strategisesta ja toiminnallisesta kehittämisestä sekä sivistyslautakunnan toimialueeseen kuuluvien asioiden valmistelusta ja täytäntöönpanosta. Sivistystoimenjohtaja toimii myös kunnan johtoryhmän jäsenenä, sivistyslautakunnan esittelijänä ja osallistuu aktiivisesti koko kunnan kehittämiseen sekä kunnan strategiseen suunnitteluun. Lisäksi teet läheistä yhteistyötä Taivalkoskella olevan OSAOn ammattioppilaitoksen kanssa.

Sivistystoimenjohtajan yleisenä kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Viran hoidossa edellytetään kokemusta ja tuntemusta sivistyspalveluiden toimialasta, johtamisesta, hyvää strategisen johtamisen ja kehittämisen osaamisesta, kokemusta hallinnon työstä, hyviä vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja. Hakijan tulee tuntea työtä ohjaavat lait ja ohjeistukset että virka- ja työehtosopimukset. Eduksi viran hoidossa luetaan hankeosaaminen.

Virassa noudatetaan kunta-alan yleistä virka- ja työehtosopimusta KVTES ja työaika on kokonaistyöaika, johon ei sovelleta työaikalakia. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Virkaan valittavan kohdalla noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset virkaan tulee toimittaa 7.8.2023 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekry.fi- sivuston kautta, työavain 543341. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse taivalkoski.kunta@taivalkoski.fi . Hakemukseen tulee liittää palkkatoive sekä CV.

Lisätietoja antaa va. kunnanjohtaja Mirva Haataja 10.7.2023 klo 12-13 ja 1.8.2023 klo 12-14, puhelin 040 860 8961.

Viimeksi muokattu 7.7.2023