1 °C
Haku

Taivalkosken kunta julistaa haettavaksi hallinnon palveluohjaajan työsuhteisen toimen

Taivalkosken kunta julistaa haettavaksi hallinnon palveluohjaajan työsuhteisen toimen
(Khall 13.12.2022 § 435).

Taivalkosken kunta on noin 4.000 asukkaan kunta Koillismaalla valtatie 20:n varrella. Taivalkoskella välitetään ihmisestä. Täällä arvostetaan avoimen viestinnän periaatteita ja ymmärretään yhdessä tekemisen merkitys. Taivalkosken kunta on tunnettu luonnostaan ja lumivarmoista talvistaan. Taivalkoski tarjoaa mahtavat puitteet monenlaiselle harrastamiselle. Onko Taivalkoski sinun tulevaisuuden kotisi?

Hallinnon palveluohjaaja toimii kotouttamisyhdyshenkilönä ja työllistämistehtävissä. TE-palveluiden järjestäminen on siirtymässä kunnille vuonna 2024 ja toimi sisältää muutokseen liittyvää valmistelutyötä ja toteuttamista käytännössä. Kotouttamisyhdyshenkilönä toteutat ja kehität Taivalkosken kunnan kotouttamisohjelmaa sekä teet käytännön kotouttamistyötä. Työtehtäviin kuuluu kotouttamisyhdyshenkilö- ja työllistämistehtävän lisäksi myös yleishallinnon sihteerin tehtävät. Kotouttaminen ja työllistäminen ovat koko kunnan poikkileikkaavia palveluita, tukenasi on koko kunnan osaava henkilöstö ja tehtäväsi on koordinoida yhteistyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi tai muu soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta ja perehtyneisyyttä
kotouttamiseen ja työllisyyteen liittyvään lainsäädäntöön ja käytäntöihin.

Kielitaitovaatimuksena on sujuva englannin kielen taito ja venäjän tai ukrainan kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää myös hallinnollisia sihteerin tehtäviä ja kokemus sekä osaaminen vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä ja kehittävää työotetta.

Hallinnon palveluohjaaja toimii Taivalkosken kunnan keskushallinnossa hallintojohtajan alaisuudessa ja osana keskushallinnon henkilöstöä.

Hallinnon palveluohjaajan työaika on 36,25 h/vko/ toimistotyöaika.

Palkkaus määräytyy KVTES-tes hinnoittelutunnuksen 01ASI040 mukaisesti 2696,37€ /kk ja lisäksi maksetaan KVTES- sopimuksen mukaan määräytyvät lisät. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävän hoitaminen alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen
mukaan.

Hakemukset palveluohjaajan työsuhteiseen toimeen pyydetään jättämään ensisijaisesti kuntarekry.fi kautta työavain 492450 tai sähköpostitse taivalkoski.kunta@taivalkoski.fi keskiviikkoon 25.1.2023 klo 12.00 mennessä. Opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Haastattelut järjestetään nopeasti hakuajan päättymisen jälkeen.

Viimeksi muokattu 12.1.2023