20 °C
Haku

Taivalkosken verkkosivut uudistuivat

Taivalkosken kunnan uudet verkkosivut julkaistiin 16.12. Sivuja kehitetään koko ajan, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Projekti on käynnistynyt verkkosivutoimittaja Poutapilvi Oy:n kanssa keväällä 2020. Verkkosivujen tekoon on osallistunut kymmeniä palveluista vastaavia henkilöitä. Useiden työpajojen ja käyttäjäkyselyn tuloksena uudistuvilla verkkosivuilla pidettiin erityisen tärkeänä seuraavia asioita:

  • toimivat palvelut ja niiden löydettävyys
  • eri kohderyhmien parempi huomiointi
  • kuntaa markkinoivan kokonaisuuden rakentaminen 
  • Saavutettavuus  

Saavutettavuus on tärkeä osa uudistusta ja sen osalta työtä edistetään asteittain edelleen. Uusi verkkosivusto on toteutettu WordPress-julkaisualustalle, joka mahdollistaa sivuston joustavan jatkokehityksen.  

 

Annathan palautetta, jotta sivut palvelevat sinua entistä paremmin


Uuden sivuston julkaisun jälkeen voi löytyä vielä sivuja, joiden osalta sisältö ei ole täysin valmis tai siellä voi esiintyä toimimattomuutta. Nämä pyritään saamaan mahdollisimman pian ajan tasalle. Annathan palautetta, mikäli huomaat sivuilla puutteita tai toivomaasi sisältöä ei löydy. Tärkeä osa uudistusta on myös verkkosivuston jatkokehittäminen yhdessä käyttäjien kanssa.

Anna palautetta uudistuneista sivuista tästä

Viimeksi muokattu 16.12.2020