2 °C
Haku

Alku ja Nyt -taidenäyttely Päätalo-keskuksessa

Tervetuloa tutustumaan taiteilija Else Takkusen maalauksiin ja savitöihin 7.9.-14.10.2021.

-

Päätalo-keskus, Urheilutie 4

Taiteilija Else Takkunen kertoo työskentelystään ja näyttelystään:
Ilmaisuni pääasialliset välineet ovat maalaus ja kuvanveisto. Maalaukseni pohjaavat ekspressiiviseen taidetyöskentelyyn ja ovat pääosin abstrakteja akryylimaalauksia. Kuvanveiston materiaalina käytän korkeapolttoista kivitavarasavea, johon joskus yhdistän muita materiaaleja mm. puuta, köyttä ja metallia.

Työskentelytapani on teematyöskentely. Työstän kulloistakin teemaa maalausta ja veistämistä vuorotellen. Teemat valikoituvat usein ajatustyöskentelyn, lukemisen ja / tai intuition tuloksena. Tiedon hankinta ja omien tuntemusten havainnointi ovat usein pitkiä prosesseja.

Kokosin teoksistani ”ALKU JA NYT” nimisen näyttelyn v. 2019 Haapavesi Folkin yhteyteen. Olin kutsuttuna Folkkien vuoden taiteilijaksi.  Nyt olen ripustanut näyttelyni Taivalkoskelle Päätalo-instituuttiin 7.9. – 14.10. väliseksi ajaksi. Aiemmin teoksiani on Taivalkoskella ja Kuusamossa ollut mukana Taivalkosken Taideyhdistyksen ryhmänäyttelyissä, sekä Jalavan Kaupan taide popup -myymälässä ja Hilvanan kesänäyttelyssä kesällä 2021.

Lisätietoja:

Alku ja Nyt -taidenäyttely Päätalo-keskuksessa

Soita:

Viesti:

Viimeksi muokattu 3.9.2021