1 °C
Haku

Elävän Iijoen melonta ja soutu 2022

Elävän Iijoen melonta ja soutu on 1-5-päiväinen koko perheen jokiretkitapahtuma. Hyväntuulista meininkiä ja mukavaa ohjelmaa vesillä ja maissa.

-

Jokijärven Saija - Taivalkoski - Parviainen - Kurki - Pudasjärven Hilturanta - Kipinän Vähkyränranta Lisätietoja: https://www.elavaiijoki.fi/ohjelma-elavan-iijoen-melonta-ja-soutu-2022/

Kuva: Tanja Lapinlampi

Elävä Iijoki ry juhlii suomalaisen limipuuveneen pääsyä Unescon kulttuuriperintölistalle. Kesän 2022 tapahtumassa pääset olemaan osa suomalaista puuvenekulttuuria sekä joella että maissa.

Viikko on niin ensikertalaisille kuin paljon joella liikkuneillekin sopiva jokiretkeilytapahtuma. Joelle voi tulla mukaan 1-5 päiväksi omalla veneellä/ kajakilla/ kanootilla tai varata paikan yhdistyksen veneestä. Autamme tarvittaessa kaluston vuokraamisessa. Matkaa kertyy yhteensä noin 160 km, ja päivämatkat ovat noin 30 km. Kaikki kosket lasketaan opastetusti, ja meloja voi halutessaan olla osan matkaa soutamassa.

Jokivarren toimijat vastaavat tapahtuman ruokahuollosta, myös matkan varrella. Rantautumisen jälkeen omat autot haetaan aamun lähtöpaikalta järjestäjän bussikyydillä. Voit tulla mukaan myös autottomana, sillä retkivarusteet kulkevat mukana huoltoautossa, joka seuraa tapahtumaa maita myöten.

Nähdään Iijoella!

Viimeksi muokattu 8.2.2022