24 °C
Haku

Elävän Iijoen melonta ja soutu 2024 – Tarinoita Iijoella

Elävän Iijoen melonta ja soutu on niin ensikertalaisille kuin paljon joella liikkuneillekin sopiva 1-5 päivän jokiretkeilytapahtuma.

-

Iijoki, aloitus Saijan lomakartano, Saijantie 8, Taivalkoski (Sijainti kartalla) Lisätietoja: https://www.elavaiijoki.fi/elavan-iijoen-melonta-ja-soutu-2024/

Kuva: Tytti Lauhava-Kääriäinen

Elävän Iijoen melonta ja soutu on koko perheen retkeilytapahtuma, jossa viihdytään mukavassa porukassa Iijoella ja sen rannoilla. Matkaa Iijoella kertyy yhteensä noin 160 kilometriä. Päivämatkat ovat noin 30 kilometrin mittaisia. Kokoonnumme maanantaina 1.7. Taivalkosken Saijaan, vesille lähdemme tiistaiaamuna. Matka etenee Taivalkosken, Parviaisen, Kuren ja Pudasjärven Hilturannan kautta Kipinään, jonne tapahtuma päättyy lauantaina iltapäivällä. Mukaan voi tulla päiväksi, pariksi tai koko viikoksi. Tämän vuoden teemana on Tarinoita Iijoella. Iijoella on monta tarinaa ja tarinankertojaa niin joella kuin sen rannoilla. Teema näkyy rantaohjelmassa ja joella on mukana taitelijoita. Ohjelma päivittyy nettisivuille kevään aikana.

Viimeksi muokattu 2.4.2024