20 °C
Haku

Esa Leskelä: 75-vuotisjuhlanäyttely

Päätalo-keskuksen taidenäyttelytilassa ja Jalavan Kauppa ja Pirttikahvilassa on esillä 8.11.-17.12. oululaisen taidemaalari ja kuvanveistäjä Esa Leskelän maalauksia, veistoksia ja piirroksia. Tulehan tutustumaan näyttelyyn!

-

Päätalo-keskus sekä Jalavan kauppa ja Pirttikahvila

Oululainen taidemaalari ja kuvanveistäjä Esa Leskelä juhlistaa 75-vuotista elämäänsä järjestämällä juhlataidenäyttelyn Taivalkosken Päätalo-keskuksen taidenäyttelytilassa.

Leskelä on esitellyt teoksiaan uransa ensimmäisessä taidenäyttelyssä Oulun taiteen vuosinäyttelyssä vuonna 1972. Tuon jälkeen hän on ollut mukana useissa yhteisnäyttelyissä sekä pitänyt myös yksityisnäyttelyitä tähän päivään asti. Hänen teoksiaan on ollut esillä myös Ruotsissa ja Saksassa.

Taiteilijan taidenäyttely Taivalkoskella koostuu maalauksista, veistoksista ja piirroksista vuosien varrelta. Leskelä kertoo maalaustyylilleen olevan ominaista ekspressiivisyys, joka ilmenee työskentelyn spontaanisuutena ja tunteen esille tuomisena.

Taideteoksia on esillä Päätalo-keskuksen taidenäyttelytilassa sekä Jalavan kauppa ja pirttikahvilassa. Leskelä on paitsi Suomen Taidemaalariliiton varsinainen jäsen ja Oulun taiteilijaseuran jäsen, myös Taivalkosken Taideyhdistyksen jäsen. Hänen teoksiaan oli esillä Päätaloviikolla 6.-11.7.2021 Taivalkosken Taideyhdistyksen Kaksi vuosikymmentä valoa -juhlataidenäyttelyssä Jalavan kaupan Hilvanassa.

75-vuotisjuhlanäyttely on esillä Päätalo-keskuksessa (Urheilutie 4) ja Jalavan Kauppa ja pirttikahvilassa (Mikonkuja 2, 93400 Taivalkoski) 8.11.-17.12.2021 kirjaston ja Jalavan kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Näyttelyn avajaisia vietetään Päätalo-keskuksessa maanantaina 8.11.2021 klo 18.00 alkaen. Tervetuloa!

Viimeksi muokattu 5.11.2021