13 °C
Haku

Kannattelevat -taidenäyttely

Taivalkoskelaislähtöinen kuvataiteilija Heidi Naumanen haastaa katselijan pohtimaan puiden merkitystä maapallolle Kannattelevat -taidenäyttelyssään. Taidenäyttely on esillä syyskuun alkupuolelle saakka. Tervetuloa!

-

Päätalo-keskus

Kannattelevat -taidenäyttely käsittelee kuvataiteen keinoin puiden merkitystä meille ja koko maapallolle. Näyttelyn teema on aika iso pala pohdittavaksi, koska hemmetin isohan se puiden ja niistä muodostuvien metsienkin merkityskin on, joten pieni ihminenhän tekee sen mitä pystyy. Puu-teema syntyi halusta tuoda esille puiden merkitystä muista kuin talousnäkökulmista.
Näyttelyn teokset ovat akvarelli/guassi /tempera-tekniikalla tehtyjä maalauksia, keramiikkaa sekä yksi digimaalaustuloste.

Heidi Naumanen on taivalkoskelaislähtöinen kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee tällä hetkellä Helsingissä. Hän valmistui kuvataiteilijaksi vuonna 2009 Lahden Taideinstituutista. Tämän näyttelyn kanssa samaan aikaan ja samaan teemaan liittyen hänellä on teoksia esillä mm. Mäntän kuvataideviikoilla. Naumasen lempimetsätyyppi on kangasmetsä, ja lempituoksu on kangasmetsän tuoksu.

Viimeksi muokattu 9.8.2021